box, baby box, box baby

Geuther box

De boxen van Geuther zijn mooi, praktisch en van goede kwaliteit. Dankzij het stijlvolle design wil je een Geuther box wel in je kamer hebben. Sommige Geuther boxen staan op wieltjes, zo verrijd je de box heel eenvoudig van de ene hoek van de kamer naar de andere.

Lees meer...

Eenvoudig te verplaatsen

Het opvouwsysteem van een Geuther box kan heel praktisch zijn. Wil je een box meenemen naar vrienden of naar je vakantieadres, dan leg je deze opgevouwen in de kofferbak. Eenmaal aangekomen bij je bestemming, klap je deze in slechts enkele seconden weer uit elkaar.

Verstelbare bodem

Meestal kun je de bodem van een Geuther box in meerdere standen verstellen. Is je kindje nog heel klein, dan zet je de bodem van de box op de hoogste stand. Zo hoef je nauwelijks te bukken om je kindje aandacht te geven. Is je kindje wat groter, dan plaats je de bodem naar een lagere stand.

Bekijk ook de boxen van andere merken op Babypark.nl

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Geuther Lucilee Inklapbare Box

  De Geuther Lucilee Inklapbare Box Blank is inklapbaar en hierdoor ruimtebesparend. Ideaal wanneer je de box niet dagelijks gebruikt! De box is eenvoudig in te klappen en moeiteloos te verplaatsen dankzij de wieltjes.
  99,99
 • Quick view

  Geuther Ameli Inklapbare Box

  De Geuther Ameli Box is een handige box met een verstelbare bodem die eenvoudig in te klappen is tot een compact pakket. Dankzij de wieltjes is de box zowel ingeklapt als uitgeklapt moeiteloos te verplaatsen.
  149,-
2 Resultaten