Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boxen

Titaniumbaby box

Titaniumbaby is een merk waarop je kunt vertrouwen als het gaat om kwaliteit. Titaniumbaby heeft een groot aanbod in kinder- en babyspullen voor een betaalbare prijs. Titaniumbaby levert producten met kwaliteit voor een goede prijs. Dus als je op zoek bent naar een handige en stijlvolle box, dan zit je bij Titaniumbaby helemaal goed.

Lees meer...

Boxen Titaniumbaby

De box van Titaniumbaby is erg makkelijk op te zetten en heeft een verhoogde bodem zodat je niet te ver hoeft te bukken als je je kindje uit de Titanium box wil halen. De kleuren van de Titaniumbaby boxen zijn modern en ogen rustig. De Titaniumbaby box kan ook als campingbedje gebruikt worden, en is erg comfortabel voor jou kindje om in te slapen. Je kan de Titaniumbaby box gemakkelijk opvouwen, dit is dus ideaal als je de Titaniumbaby box ergens mee naartoe wil nemen. De Titaniumbaby box word dan ook geleverd met inclusief draagtas.

Kwaliteit en design

Kwaliteit is iets wat je mag verwachten van Titaniumbaby. De producten van Titaniumbaby zijn gemaakt met hoogwaardige materialen, dit bied extra comfort voor jou kindje. Ook is de box van Titaniumbaby erg ruim van binnen zodat je kindje genoeg ruimte heeft ook om eventueel in de Titaniumbaby box te spelen. Het design van de Titaniumbaby box is modern. De Titaniumbaby boxen hebben donkere kleuren en passen vrij wel in elk interieur. Je kan de Titaniumbaby box gemakkelijk bestellen op onze website. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader