Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Campingbedje inclusief verstelbare bodem

Wanneer je een campingbedje voor jouw baby zoekt maar die ook wilt blijven gebruiken wanneer het een peuter is, dan heb je een vertelbare bodem nodig voor jouw campingbedje. Gelukkig vind je bij Babypark campingbedjes die al met verstelbare bodem worden geleverd. Ideaal want dan kun je veel makkelijker jouw baby in het bedje stoppen. Het ligt ook verder van de vloer dus heeft jouw kindje ook minder last van tocht. Bij Babypark vind je enkel gerenommeerde merken die de beste kwaliteit bieden. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je daar ook nooit teveel voor.

Lees meer...

Assortiment campingbedje verstelbare bodem

Met een verstelbare bodem in een campingbedje zorg je er dus voor dat je een campingbedje op de groei koopt. Eerst kun je je jouw baby er in leggen en wanneer die zo groot wordt dat hij/zij over de rand kan dan zet je de bodem helemaal beneden. Wij hebben een perfect model dat natuurlijk aan de Europese veiligheidsnorm NEN-EN 716 voldoet en makkelijk inklapbaar is tot een compact pakketje. Zo is het ook eenvoudig op te bergen of mee te nemen. Door de zijwanden van gaas is er een goede luchtcirculatie mogelijk zodat de hitte zich niet in de box ophoopt. Zo blijf het aangenaam voor jouw kindje om te slapen of spelen. Door het gaas heb je ook een beter zicht op jouw kindje en kan het ook beter de buitenwereld een beetje in de gaten houden. Vooral wanneer het als speelbox gebruikt wordt, is het dan gezelliger wanneer er meer zichtbaar contact mogelijk is.

Campingbedje met verstelbare bodem bestellen

Bestellen is eenvoudig en snel. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Thuisbezorgen doen we gratis voor elke bestelling van 20 euro of meer. Zou je graag een demonstratie willen van het verstellen van de bodem en het in- en uitklapmechanisme? Kom dan gerust eens langs in een van onze 10 megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Inclusief wieltjes
Kruipluik
Filteren

6 producten

Populariteit
 • Bugaboo Stardust Campingbedje
  209,- Adviesprijs 0,-
 • Maxi-Cosi Iris Eco Campingbedje
  189,99 Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Dream Campingbedje
  79,95 Adviesprijs 0,-
 • Nuna Sena™ Aire Campingbedje
  255,- Adviesprijs 0,-
 • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger
  109,99 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  6 producten

  Populariteit
  Oval loader