Ergobaby, Ergobaby Evolve, Ergobaby wipstoel

BeSafe draagzakken

Een BeSafe draagzak geeft zowel jou als je kindje optimaal comfort. Meestal kun je je kindje met een BeSafe draagzak op drie verschillende manieren dragen: op je buik met het gezichtje naar je toe, op je buik met het gezichtje van je af en op je rug. Om de druk op de schouders tijdens het dragen van je kindje zoveel mogelijk te verlichten, bevatten de schouderriemen van de BeSafe Haven draagzak ComfortPads. In de brede heupriem zit een handig opbergvakje om bijvoorbeeld sleutels in op te bergen. De BeSafe Haven draagzak is te gebruiken vanaf 4 weken na de geboorte totdat je kindje maximaal 15 kg weegt of ongeveer drie jaar oud is.

Lees meer...

De verschillende draagposities

Je kunt de BeSafe Haven draagzak in gebruik nemen als je kindje ongeveer 55 cm lang is. Je gebruikt de BeSafe draagzak dan als buikdrager. Het stretch materiaal van de draagzak past zich helemaal aan het lichaam van je kindje aan. Hierdoor worden rug, nek en beentjes optimaal ondersteund. Dankzij het superzachte Tencel aan de binnenkant, geniet je kindje van een groot comfort. Als de nekspieren van je kindje stevig genoeg zijn, kun je je kindje op de buik dragen met het gezicht van zich af. Meestal kan dit rond de leeftijd van 6 maanden. Is je kindje ongeveer 9 maanden oud, dan kun je de BeSafe draagzak als rugdrager gebruiken. Het veranderen van draagpositie is een fluitje van een cent. Zo kan je de nekondersteuning naar beneden vouwen en kan je de schouderriemen zowel gekruist als recht dragen.

BeSafe draagzakken zijn veilig

Veiligheid is een belangrijk speerpunt van BeSafe. Het merk is bekend vanwege de comfortabele en veilige autostoeltjes. Ook bij de BeSafe draagzakken hebben de ontwerpers veel aandacht besteed aan veiligheid. De BeSafe draagzak is uitvoering getest en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen EN 13209 / EN 16512. Jouw gewenste BeSafe draagzak bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de draagzak zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  BeSafe Newborn Haven Draagzak

  De BeSafe Newborn Haven Draagzak is ontworpen om je kindje vanaf de geboorte veilig en comfortabel met je mee te dragen. Zo ben je dicht bij elkaar, maar houdt je je handen vrij voor de dagelijkse dingen.

  Normale prijs: 139,-

  Special Price 109,-

 • Quick view

  BeSafe Haven Draagzak

  De BeSafe Haven Draagzak is geschikt voor kindjes vanaf 4 weken tot ongeveer 3 jaar (15 kg). De gespen sluiten door een druk- en schuifbeweging waardoor de draagzak extra veilig en eenvoudig in gebruik is.
  139,-
 •  
  Ergobaby Evolve:
  samen groeien
2 Resultaten
Trustpilot