Ergobaby, Ergobaby Omni 360, Ergobaby draagzak

Nuna draagzak

Ben jij op zoek naar een ergonomische draagzak? Ontdek dan de Nuna draagzak. Deze draagzak ondersteunt je kindje erg goed en heeft veel handige eigenschappen zoals bijvoorbeeld magnetische sluitingen. Ideaal wanneer je je kindje in de draagzak wilt doen! De draagzak is zeer licht en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Met de Nuna draagzak kun je je kindje makkelijk én veilig dragen.

Lees meer...

Ergonomisch dragen met Nuna

De draagzak van Nuna is ontworpen voor baby's vanaf 3,5 tot 16 kg. Voor pasgeboren baby's wordt er een babyverhoger meegeleverd zodat ook de kleinste kindjes op een goede, ergonomische wijze in de Nuna draagzak gedragen kunnen worden. De draagzak is op verschillende punten aan te passen aan de wensen van jou en je kindje. Zo geniet niet alleen je kindje van comfort, maar kun jij als drager ook op een comfortabele manier je kindje dicht bij je dragen op je buik of rug.

Kies voor een Nuna draagzak

De Nuna draagzak is zowel makkelijk als veilig in gebruik. Kies je voor een Nuna draagzak? Bestel deze dan eenvoudig online via deze pagina. De Nuna draagzak wordt dan gratis bij jou thuisbezorgd. Wanneer je nog wat advies kunt gebruiken bij het maken van je keuze dan helpen onze medewerkers je graag. Via 0488 488 888 kun je zowel telefonisch als via WhatsApp je vraag aan ons stellen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores voor een vrijblijvend advies op maat.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Nuna Cudl Draagzak

    De Nuna Cudl Draagzak is een veelzijdige draagzak voor kinderen vanaf geboorte tot 4 jaar (16 kg). De geïntegreerde babyverhoger en magnetische sluitingen maken de draagzak extra handig in gebruik.

    179,-

    149,-

1 Resultaten