Baby Hangmat box

Een hangmat voor de baby box, je wist misschien nog niet van het bestaan af maar het bestaat wel degelijk. Vijf vaders uit Nederland ontwikkelde een hangmat voor de baby box en wonnen daarmee de baby innovation award voor meest innovatieve babyproduct. De missie van deze vaders is om bij te dragen aan de ontwikkeling en speelbeleving van kinderen tijdens de eerste levensfase. Hun eerste product is de Baby hangmat voor de box. Die is bij Babypark natuurlijk voor de beste prijs aan te schaffen. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je namelijk nooit teveel. Mocht je het onverhoopt binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper zien, dan betalen we het verschil terug.

Lees meer...

Ergonomische hangmat voor de baby box

De stijlvolle hangmat voor de box maak je vast aan de vier hoeken van de box waardoor jouw kindje comfortabel in de hangmat ligt. Het is geschikt voor baby’s van 0-3 maanden maar ook voor oudere baby’s wanneer je het als boxkleed of speelkleed gebruikt (ook buiten te gebruiken). Het bovenkleed is gemaakt van biologisch katoen en het onderkleed van stevig canvas. Met zijn afmeting van 80x100 cm kan het in vele verschillende boxen worden gebruikt. De zachte box hangmat zorgt voor een ergonomische lighouding van je baby en laat jouw kindje vrijelijk bewegen. Het wordt zelfs door verschillende kraaminstellingen aanbevolen.

Hangmat box bestellen

Bestel ook jouw box hangmat via Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag. Bestellingen van 20 euro of meer worden zelfs gratis verzonden dus dat geldt ook voor de Hangloose Baby Hangmat. Wij hebben drie verschillende kleuren beschikbaar: lichtgrijs, wit en blauw. Je kunt de hangmat ook in een van onze 10 megastores komen bekijken. Ons deskundig team van verkoopspecialisten kan jou er alles over vertellen en dat geldt uiteraard ook voor ons overige assortiment. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op onze website. We hopen je snel eens te mogen verwelkomen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Hangloose Baby Hangmat Box

    De Hangloose Baby Hangmat maakt de box tot het meest comfortabele plekje voor je kindje. De Hangloose is te gebruiken als hangmat en als boxkleed en is gemaakt van super zachte materialen.
    95,-
1 Resultaten
Trustpilot