Heupdrager peuter

Wanneer je jouw kindje op jouw buik draagt, kan het lastig zijn om de wereld om hem/haar heen te bekijken. Als jouw kindje dus interesse hierin krijgt dan is het dragen op de heup een goede oplossing. Zo heb jij nog steeds prima zicht op jouw kindje en kan hij/zij makkelijker zien wat er om hem/haar heen gebeurt. Helemaal wanneer jouw kindje ouder is en richting de kleuterleeftijd gaat, is het dragen op de buik minder praktisch. Voor heupdragers voor de peuter kun je terecht in het ruime assortiment van Babypark.

Lees meer...

Assortiment peuter heupdrager

Met veel babydragers kun je jouw kindje ook op de heup dragen. Voor zwaardere kinderen kan een draagdoek prima dienst als een peuter heupdrager omdat die vaak over een groot draagvermogen beschikken. Het duurt natuurlijk wel weer langer met het omdoen dan een draagzak met een kliksysteem. Ook voor dergelijke heupdragers voor de peuter kun je bij ons terecht. Deze heb je zo om en zijn vaak ook nog te verstellen zodat het meegroeit tot jouw kindje de kleuterleeftijd bereikt. Door de vaak bredere schouderbanden is het dragen op de heup ook erg prettig omdat de druk beter verdeeld wordt. Ook voor jouw kindje biedt een babydrager goede ondersteuning. Door jouw kindje op de heup te dragen, houd je jouw handen vrij om andere dingen te doen en loop je eenvoudig winkels in en uit en vormen drempels en trappen geen belemmeringen meer. Wij hebben veel keuze in type heupdrager voor jouw peuter maar ook wat betreft de uitvoering kun je iets kiezen dat prima bij jouw kledingstijl past.

Heupdragers peuter bestellen

Bestel jouw heupdrager voordelig via Babypark, wij bieden de beste merken tegen onze laagsteprijsgarantie. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag (mits op voorraad). Voor bestellingen van 20 euro of meer geldt dat we die gratis bezorgen. Je kunt ook altijd langskomen in een van onze 10 megastores, ons deskundige team van verkoopspecialisten staat altijd voor je klaar.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje net geboren is. Met deze draagzak van ademend mesh materiaal kun je je kindje in wel vier verschillende posities dragen.
  152,92
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  119,-
 • Quick view

  Ergobaby Adapt Draagzak

  Met de Ergobaby Adapt Draagzak zit je kindje in een natuurlijke houding, de zogenaamde ‘kikkerhouding’. De draagzak heeft gewatteerde schouderriemen en een brede heupriem voor maximaal draagcomfort.
  115,-
 • Quick view

  Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is geschikt om te dragen op de buik, rug en heup. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  111,20
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  78,95
 • Quick view

  Cybex Beyla Twist Draagzak

  De Cybex Beyla Twist Draagzak is multifunctioneel en biedt je kindje in vier posities goede ondersteuning dankzij een verstelbare zitring. De schouderbanden kunnen parallel en gekruist gebruikt worden.
  99,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Reversible Draagzak

  Met de ByKay Click Carrier Classic Reversible Draagzak kan jij je kindje op een comfortabele manier dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  74,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Draagzak Toddler

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak kun jij je kindje op een comfortabele manier dicht bij je dragen. De draagzak is aan te passen aan het postuur van de drager en geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot circa 5 jaar oud.
  79,95
 • Quick view

  Mykko Draagzak Jeans

  De Mykko Buikdrager Jeans is eenvoudig in gebruik. De draagzak is gemaakt van ademend textiel en is uitgevoerd met zachte schouderriemen en een extra brede, verstelbare heupband voor optimaal draagcomfort.
  84,50
 • Quick view

  Cybex Yema Click Draagzak

  De Cybex Yema Click Draagzak werkt met behulp van een eenvoudig klikmechanisme zodat je je kindje heel makkelijk in de draagzak kunt bevestigen. De draagzak voelt bijzonder zacht en comfortabel aan.

  189,95

  150,-

 • Quick view

  Tula Half Buckle Draagzak Sleepy Dust

  De Tula Half Buckle Draagzak Sleepy Dust is (zonder verkleiner) geschikt voor kinderen vanaf de geboorte (3,2 kg) tot 20 kg. De Tula Half Buckle is een compromis tussen een ergonomische draagzak en een draagdoek.
  149,90
 • Quick view

  Ergobaby 360° Draagzak

  Met de Ergobaby 360° Draagzak kun je je kindje dragen in 4 posities. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund en zit je kindje in de kikkerhouding. Het gewicht van je kindje wordt voor de drager goed verdeeld.

  159,90

  119,95

 • Quick view

  Cybex Beyla Twist Scuderia Ferrari Draagzak

  De Cybex Beyla Twist Scuderia Ferrari Draagzak is niet alleen praktisch en comfortabel in gebruik, deze bijzondere Ferrari uitvoering van de draagzak scoort ook veel punten op het gebied van design.
  139,95
 • Quick view

  Babylonia Flexia Draagzak

  De Babylonia Flexia Draagzak kan vanaf de geboorte van een kindje worden gebruiken zonder zitverkleiner. De draagzak heeft 3 verschillende draagposities op de buik, rug en heup.
  139,-
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Reversible Dark Jeans/Delfy

  Met de ByKay Click Carrier Classic Reversible Dark Jeans/Delfy kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte en voor iedereen die wil klikken en gaan!

  109,95

  88,-

 • Quick view

  Cybex Beyla Twist Draagzak Respect

  De Cybex Beyla Twist Draagzak Respect is multifunctioneel en biedt je kindje in vier posities goede ondersteuning dankzij een verstelbare zitring. De schouderbanden kunnen parallel en gekruisd gebruikt worden.

  149,95

  140,90

 • Quick view

  Cybex Beyla Twist Draagzak Love

  De Cybex Beyla Twist Draagzak Love is multifunctioneel en biedt je kindje in vier posities goede ondersteuning dankzij een verstelbare zitring. De schouderbanden kunnen parallel en gekruisd gebruikt worden.

  149,95

  136,67

 • Quick view

  Cybex Beyla Twist Draagzak Strength

  De Cybex Beyla Twist Draagzak Strength is multifunctioneel en biedt je kindje in vier posities goede ondersteuning dankzij een verstelbare zitring. De schouderbanden kunnen parallel en gekruisd gebruikt worden.
  149,95
 • Quick view

  Cybex Beyla Twist Draagzak Trust

  De Cybex Beyla Twist Draagzak Trust is multifunctioneel en biedt je kindje in vier posities goede ondersteuning dankzij een verstelbare zitring. De schouderbanden kunnen parallel en gekruisd gebruikt worden.

  149,95

  127,60

 • Quick view

  Cybex Yema Tie Draagzak

  De Cybex Yema Tie Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
  159,95
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak

  De Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
  259,95
21 Resultaten