Bykay heupdrager peuter

Vervoer je peuter in een comfortabele heupdrager van Bykay! Onze Bykay heupdragers voor peuters bieden zowel jou als je kindje veel comfort en geven voldoende ondersteuning. Elke Bykay heupdrager voor een peuter ziet er heel stijlvol uit. In veel gevallen is een Bykay heupdrager verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je zelf kunt kiezen welke kleur het beste bij jou past.

Lees meer...

Meer over Bykay heupdragers voor peuters

Veel Bykay heupdragers op deze pagina zijn bedoeld voor kinderen tot de leeftijd van 2 of 3 jaar oud. Veel Bykay heupdragers zijn zowel op de buik, rug als heup te dragen. Het is aan te raden om je kindje in de eerst periode na de geboorte op je buik te dragen, aangezien de kleine dan nog niet het hoofdje zelf rechtop kan houden. Is je kindje ouder, dan is het fijn om hem of haar op de rug of heup te dragen. Het is fijn dat Bykay heupdragers voor peuters meestal meerdere mogelijkheden bieden.

Het merk Bykay

Het is helemaal ‘in’ om je kindje te vervoeren in een heupdrager. Draagdoeken zijn een onderdeel geworden van het dagelijkse straatbeeld. Bykay heeft hier mede aan bijgedragen door het ontwerpen van hippe en praktische draagzakken. De naam ByKay verwijst naar Kay Poelen, de eigenaar van ByKay. Als moeder van vier kleine kinderen was de draagdoek bijna onmisbaar geworden in haar leven. Ons assortiment van Bykay is heel gevarieerd. Kies jouw gewenste peuter heupdrager van Bykay uit en bestel deze online via onze webshop. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 bij ons binnen zijn, doen wij de bestelde peuter heupdrager van Bykay meteen op de post, zodat jij deze waarschijnlijk morgen al krijgt thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als wij de bestelde heupdrager meteen uit onze voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Special Funky Feathers

  Met de ByKay Click Carrier Classic Baby Special Funky Feathers kan jij je kindje comfortabel bij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  129,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Deluxe

  De ByKay Click Carrier Deluxe is een ergonomische en comfortabele babydrager met klikgespen, ontworpen om je kindje buik tegen buik, op de heup en op de rug te kunnen dragen. Perfect voor iedereen die wil klikken en gaan!

  Normale prijs: 139,95

  Special Price 125,95

 • Quick view

  ByKay Storks Click Carrier Deluxe

  Met de ByKay Storks Click Carrier Deluxe kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  164,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed

  Met de ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  Normale prijs: 119,95

  Special Price 107,95

 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Furry Leopard

  Met de stijlvolle ByKay Click Carrier Classic Furry Leopard kan jij je kindje comfortabel bij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  124,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Toddler Stonewashed

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak kun jij je kindje op een comfortabele manier dicht bij je dragen. De draagzak is aan te passen aan het postuur van de drager en geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot circa 5 jaar oud.
  99,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Steel Grey

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  119,95

  109,95

7 Resultaten