Houten kinderstoeltje Nomi

Kinderen houden van bewegen. Daarom bedacht Nomi een kinderstoel die een kind de vrijheid geeft om te bewegen, óók als het aan tafel zit. Wil je dit houten kinderstoeltje van Nomi al meteen na de geboorte gebruiken? Je kunt een zitje van baby’s bijbestellen. Dankzij dit zitje hoort zelfs de allerkleinste er aan tafel helemaal bij. Het houten Nomi kinderstoeltje heeft een comfortabele, organische vorm. Verstel je het zitje, dan wordt de zitdiepte automatisch aangepast. De stoel is verkrijgbaar in meerdere, eigentijdse kleuren.

Lees meer...

Houten Nomi kinderstoeltje voor beweeglijk kind

Kan je kind maar niet stilzitten? Dan is het houten Nomi kinderstoeltje voor een beweeglijk kind een echte aanrader! De stoel is erop gemaakt om hierop te bewegen. Verder neemt je kind op deze kinderstoel een actieve zithouding aan. Het houten kinderstoeltje van Nomi staat ook op kantelvrije wieltjes en is licht van gewicht, waardoor je deze gemakkelijk verplaatst.

Andere artikelen van Nomi

Naast Nomi kinderstoelen van hout, verkopen wij ook bijpassende accessoires, zoals kussens, een veiligheidstuigje en een speelboog. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Nomi. Wie weet tref je handige accessoires aan die je niet wilt missen! Nomi kinderstoelen van hout en andere artikelen van Nomi zijn online te bestellen via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de bestelde artikelen zo snel mogelijk jouw kant op komen! Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij spoedig contact met je op om een levermoment af te spreken. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je aankoop.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Nomi Nature Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Nature Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  219,99
 • Quick view

  Nomi Black Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Black Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  197,96
 • Quick view

  Nomi Walnut Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Walnut Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  269,95
 • Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel

  De ergonomische Nomi White Oak Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  219,95
4 Resultaten