Elodie Details, Voetenzak

Dooky kinderwagen voetenzak

 

Geef je kindje in de kinderwagen extra warmte en comfort. Koop een fijne Dooky kinderwagen voetenzak. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Dooky kinderwagen voetenzakken. Al deze voetenzakken zien er heel stoer en trendy uit.

 

Lees meer...

Gemaakt van comfortabel materiaal

De zachte velours voering van Dooky voetenzakken voelt heel comfortabel aan voor je kindje. De buitenkant is gemaakt van wind- en waterdicht materiaal. Mocht het onderweg regenen of waaien, dan blijft het lichaam van je kindje lekker warm en droog.

 

Het gebruiksgemak van een Dooky kinderwagen voetenzak

Een Dooky kinderwagen voetenzak heeft openingen voor een 3-punts en een 5-punts gordel. Aan de zijkant van de Dooky kinderwagen voetenzak zit een rits, zodat je je kindje heel gemakkelijk uit de voetenzak kunt halen. Wacht niet langer en koop vandaag nog een Dooky kinderwagen voetenzak via Babypark.nl!Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Dooky Tribal Voetenzak L

  In deze Dooky Tribal Voetenzak L ligt je kindje veilig en warm in de kinderwagen of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  69,99
 • Quick view

  Dooky Crowns Voetenzak Light Grey L

  In deze Dooky Crowns Voetenzak Light Grey L ligt je kindje veilig en warm in de kinderwagen of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  69,99
2 Resultaten