Cybex, Cybex kinderwagen, Kinderwagens

Easywalker kinderwagens

Zoek je een Easywalker kinderwagen? Dan ben je bij Babypark aan het goede adres. Op deze pagina vind je ons volledige assortiment met kinderwagens van Easywalker. Ook in onze 10 megastores in Nederland kun je terecht voor een uitgebreid Easywalker aanbod. Onze megastores zijn voorzien van een heus kinderwagen testparcours waardoor je de Easywalker kinderwagens op allerlei verschillende terreinen uit kunt proberen. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je alle unieke eigenschappen en handige uitlegvideo's van de verschillende kinderwagens van Easywalker. 

Lees meer...

Easywalker kinderwagen met of zonder reiswieg

Easywalker kinderwagens kun je met en zonder reiswieg bestellen. Een reiswieg gebruik je in de eerste maanden voor het vervoeren van je kindje. Een reiswieg ligt comfortabel en veilig voor je kindje. Omdat je kindje pas vanaf een maand of 6/7 zelf kan gaan zitten kun je niet direct het zitgedeelte van de Easywalker kinderwagen gebruiken. Als alternatief voor een reiswieg kun je ook met behulp van apart verkrijgbare autostoel adapters een baby autostoeltje op het frame van je kinderwagen bevestigen. Zo kun je je kindje al vanaf dag één comfortabel vervoeren in een Easywalker kinderwagen.   

 

Lees minder...
5 Resultaten
 • + Gratis voetenzak t.w.v. 89,99
  Quick view

  Easywalker Harvey² Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Harvey² Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 15 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de praktische kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  749,-

  675,-

 • Quick view

  Easywalker MINI Kinderwagen 2-in-1 Oxford Black

  De Easywalker MINI Kinderwagen 2-in-1 Oxford Black valt direct op door de typische MINI-stijl. Maar kijk vooral verder, want deze compacte kinderwagen zit vol praktische snufjes zoals een in hoogte verstelbaar zitje.
  759,-
 • Quick view

  Easywalker MINI Kinderwagen 2-in-1 Soho Grey

  De Easywalker MINI Kinderwagen 2-in-1 Soho Grey valt direct op door de typische MINI-stijl. Maar kijk vooral verder, want deze compacte kinderwagen zit vol praktische snufjes zoals een in hoogte verstelbaar zitje.
  759,-
 • Quick view

  Easywalker Charley Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Charley Kinderwagen 2-in-1 is lichtgewicht (8 kg) en compact. Ideaal voor gebruik in de stad! Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de praktische kinderwagen al gebruiken vanaf geboorte.

  628,-

  549,99

 • Quick view

  Easywalker Harvey² All-Terrain Kinderwagen 2-in-1 Stone Grey

  De Easywalker Harvey² All-Terrain Kinderwagen 2-in-1 Stone Grey is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 15 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  848,99

  815,-

5 Resultaten