Ronde box

Veel ouders vinden een ronde box mooier staan in het interieur dan een vierkante box. Het komt door de ronde vorm natuurlijk ook vriendelijker over dan rechthoekig en het kan ook praktischer zijn in een looproute. Wanneer je ook wat oudere kinderen hebt die om de box spelen, dan is een ronde box ook prettiger omdat het geen hoeken heeft waaraan ze zich mogelijk kunnen bezeren.

Lees meer...

Daarnaast kan het natuurlijk ook weer onpraktischer zijn wanneer je de box graag in de hoek van de kamer wilt zitten want dan houd je loze ruimtes over bij een ronde babybox. Bij Babypark kun je kiezen voor welke box het beste bij jou interieur en smaak past omdat wij beide modellen in ons assortiment hebben.

Assortiment baby box rond

De gebruikte lak voor een ronde box is op waterbasis dus veilig voor jouw kindje. Door de verstelbare bodem van MDF is de ronde babybox aan te passen aan de grootte van jouw kindje. Wanneer het nog klein is, zet je de bodem hoog zodat je er zelf makkelijker bij kan om jouw kindje erin en eruit te zetten. Wordt jouw kindje groter, dan zet je de bodem laag zodat hij/zij er niet eenvoudig uit kan klauteren. Wat ook handig is, is als de box voorzien is van wieltjes zodat je de box eenvoudig kunt verplaatsen.

Babybox rond bestellen

Vanuit onze webshop kun je onze ronde boxen eenvoudig bestellen. Vergeet ook niet een boxmatrasje en boxkleedje te bestellen zodat jouw kindje comfortabel in de box ligt. Alle bestellingen vanaf 20 euro versturen we gratis. Bestel je voor 20:00 uur dan zorgt onze bezorgdienst ervoor dat het dezelfde dag nog wordt verstuurd, mits op voorraad. Babypark heeft daarnaast ook 10 megastores waar je al onze producten kunt bekijken en aanschaffen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Europe Baby Circa Ronde Box

    De Europe Baby Circa Ronde Box is net even wat anders door z’n ronde vorm! In deze box zal je kindje heerlijk geborgen en comfortabel slapen en spelen. Dankzij de wieltjes is de box eenvoudig te verplaatsen.
    279,99
1 Resultaten
Trustpilot