8 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Knuffel

  De Cottonbaby Soft Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 12,95

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Twig Knuffel Rusty / Blue

  De Cottonbaby Soft Twig Knuffel Rusty / Blue is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De stijlvolle knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek.

  14,95

  11,95

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Knuffel Print

  De Cottonbaby Soft Knuffel Print is gemaakt van 100% hydrofiel katoen dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Met deze stijlvolle knuffel kan je kindje heerlijk knuffelen. De knuffel is voorzien van een leuke print!

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Moody Flowers Knuffel

  De Cottonbaby Soft Moody Flowers Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De stijlvolle knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek.
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Rain Knuffel Room / Latte

  De Cottonbaby Soft Rain Knuffel Room / Latte is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De stijlvolle knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek.
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Safari Knuffel

  De Cottonbaby Soft Safari Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De stijlvolle knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek.
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Rain Knuffel Taupe / Zwart

  De Cottonbaby Soft Rain Knuffel Taupe / Zwart is gemaakt van zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De stijlvolle knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek.
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Moody Feathers Knuffel

  De Cottonbaby Soft Moody Feathers Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De stijlvolle knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek.
  14,95
8 Resultaten
Trustpilot