7 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Knuffel Dragonfly Red

  De Laessig Garden Explorer Knuffel Dragonfly Red is een schattig, gebreide libel met geïntegreerde rammelaar en vleugels van papier, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Knuffel Dragonfly Blue

  De Laessig Garden Explorer Knuffel Dragonfly Blue is een schattig, gebreide libel met geïntegreerde rammelaar en vleugels van papier, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Knuffel Snail Green

  De Laessig Garden Explorer Knuffel Snail Green is een schattig, gebreide slak met geïntegreerde rammelaar, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Knuffel Whale

  De Laessig Little Water Knuffel Whale is een schattig, gebreide walvis met geïntegreerde rammelaar en ritselend papiergeluid, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Knuffel Caterpillar

  De Laessig Garden Explorer Knuffel Caterpillar is een schattig, gebreide rups met geïntegreerde rammelaar, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  68,90
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Knuffel Snail Blue

  De Laessig Garden Explorer Knuffel Snail Blue is een schattig, gebreide slak met geïntegreerde rammelaar, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Knuffel Swan

  De Laessig Little Water Knuffel Swan is een schattig, gebreide zwaan met geïntegreerde rammelaar en ritselend papiergeluid, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
7 Resultaten
Trustpilot