Nattou knuffels kopen

 

Knuffels van Nattou
De knuffels van het merk Nattou hebben een hoge schattigheidsfactor. Een knuffel van Nattou is ontzettend zacht dus hier kan je kindje heerlijk mee knuffelen. Omdat we allemaal weten dat knuffels nogal is vies worden, kun je deze Nattou knuffel gewoon op 30 graden mee wassen.

Lees meer...

 

De knuffels van Nattou in verschillende soorten
Het merk Nattou heeft een uitgebreid knuffel assortiment. Er zijn lappenpopjes in bijna alle kleuren, maar ook muziekdoosjes en rammelaars. Alle knuffels zijn van dezelfde stof gemaakt en dus heerlijk zacht.

 

Geef een knuffel cadeau
Of je nou op zoek bent naar een kraamcadeau, of een cadeau voor je eigen kind, online is er op de Babypark site altijd wel een leuke knuffel van Nattou te vinden. Heb je tussen de Nattou knuffels niet helemaal gevonden wat je zocht? Dan kun je nog even kijken nemen bij een van de andere merken, onder andere Doodoo en Happy horse. Ook is er altijd wel een Nattou knuffel of een andere knuffel in de aanbieding.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Nattou Lapidou Knuffel

  Met de Nattou Lapidou Knuffel kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. De knuffel ziet er schattig uit en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  21,95
 • Quick view

  Nattou Piu Piu Octopus Knuffel

  Deze Nattou Piu Piu Octopus Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  21,95
2 Resultaten
Trustpilot