Lekker zachte Tiamo knuffels

 

Verwen je kindje met een Tiamo knuffel
Als je kindje een knuffel van Tiamo krijgt, is dat echt een verwennerij! Deze knuffels zijn allemaal ontzettend zacht en grappig om te zien. Je kunt deze knuffels in de box leggen, zodat je kindje hier lekker mee kan spelen. Kies bijvoorbeeld voor een aapje of een beer. Houd je niet zo van geluidjes, dan kun je ervoor kiezen om een gewone Tiamo knuffel te kopen. Er zijn ook knuffels van dit merk met een rammeltje erin. Misschien heeft je baby al wel een voorkeur.

Lees meer...

 

De knuffels van Tiamo zijn razend populair
Iedereen vindt de knuffels van Tiamo ontzettend leuk. Babypark heeft daarom diverse Tiamo knuffels in de aanbieding. Neem rustig een kijkje op de site om te kijken welke knuffel jouw voorkeur heeft. Een knuffel van Tiamo koop je gewoon online, want dat is het gemakkelijkst. Je kunt lekker rustig kijken, waar en wanneer het jou uitkomt. Het kopen van een knuffel bij Babypark heeft heel veel voordelen. Zo heb je de leukste knuffels voor een goede prijs.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Tiamo Knuffelbeer Bruin

    Deze Tiamo Knuffelbeer is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden.
    12,95
1 Resultaten
Trustpilot