traphekje, klemhekje

Deurhekje

Een deurhekje is een traphekje met een deurtje. Op deze pagina vind je ons complete assortiment deurhekjes. Veel deurhekjes zijn ook te gebruiken als een groot veiligheidshek. Zo’n veiligheidshek gebruik je om een grotere ruimte af te sluiten.

Lees meer...

Een deurhek en veiligheidshek inéén

Een deurhek dat als veiligshek voor een peuter gebruikt kan worden, kan een grotere ruimte afsluiten. Er kunnen meerdere momenten zijn waarop het fijn is om een grotere ruimte af te sluiten. Zo kun je met een veiligheidshek voor een peuter de open haard afsluiten. Een veiligheidshek bestaat vaak uit meerdere panelen. Je beslist dus zelf hoe groot je het hek wilt hebben. Een van deze panelen bestaat vaak uit een deur. Deze deur heeft meestal een bijzonder mechanisme waardoor deze moeilijk te openen is voor kleine kinderen. Het deurtje is in veel gevallen voorzien van soft close geleiding, waardoor het openen en sluiten bijna geruisloos kan gebeuren.

Over traphekjes

Een deurhek is één mogelijkheid om een deuropening, trapgat of bijvoorbeeld de open haard af te sluiten. Naast deurhekjes verkopen wij ook andere soorten traphekjes, waaronder klemhekjes, spijlenhekjes, oprolbare hekjes en vouwhekjes. Sommige traphekjes zijn alleen bedoeld om een trapgat mee af te sluiten. Andere traphekjes zijn het meest geschikt voor het afsluiten van een deuropening. Weer andere traphekjes zijn voor beide geschikt. Bekijk voor meer informatie de uitgebreide productbeschrijvingen bij de traphekjes. Het deurhekje van jouw wensen bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor het afspreken van een leverdatum. Wij bezorgen het deurhek zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Verder profiteer je bij Babypark ook van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Noma Modular 3-Panelen Hek

    Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

    99,95

    63,20

1 Resultaten
Trustpilot