traphekje, klemhekje

Oprolbaar hek

Een oprolbaar hek is een traphekje dat bij het openen in elkaar rolt. Hierdoor neemt een oprolbaar hek weinig ruimte in beslag. Bij het inrollen is het oprolbaar hek nauwelijks zichtbaar. Daarnaast ziet een oprolbaar hek er ook heel hip en flitsend uit. Een oprolbaar veiligheidshekje voor een peuter is dus een echte aanrader. Bekijk hieronder ons complete assortiment oprolbare hekken.

Lees meer...

Oprolbare hekken in verschillende kleuren

Meestal verkopen wij oprolbare hekken in allerlei kleuren. Kies een oprolbaar veiligheidshekje voor je peuter in een kleur die past bij het interieur. Onze oprolbare hekken zijn verkrijgbaar in kleuren die vrij neutraal zijn, zoals wit of grijs. Daarnaast bevat ons assortiment soms ook een oprolbaar hek in een meer opvallende kleur, zoals lichtroze.

Andere traphekjes

Het gebruik van een oprolbaar hek is één manier om een trapgat of deuropening af te sluiten voor je peuter. Het is ook mogelijk om een spijlenhekje, deurhekje, klemhekje of een vouw te gebruiken. Het is maar net welk traphekje voor jou de beste keus is! Een vouwhek vouwt zichzelf automatisch op als een harmonica. Een vouwhek hoeft niet van dezelfde afmetingen als de opening te zijn om tóch te passen. Hierdoor past dit traphekje in vrijwel elke opening. Meestal hebben wij ook veiligheidshekjes in ons assortiment waarmee je een grotere ruimte, zoals een open haard, afsluit. Deze veiligheidshekjes zijn meestal voorzien van een deurtje en staan hierdoor onder de categorie ‘deurhekje’. Jouw gewenste oprolbaar veiligheidshek of een ander traphekje bestel je eenvoudig online via onze webshop. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor het afspreken van een leverdatum. Wij bezorgen het oprolbare hekje zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Verder profiteer je bij Babypark ook van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  69,99

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Avant Wit

  Het Lascal KiddyGuard Avant traphekje is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 120 cm.

  165,-

  125,-

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit

  Het Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in bij een trap of deur. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 100 cm.

  99,95

  89,90

 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  99,-

4 Resultaten
Trustpilot