Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Puckababy wikkeldoeken

Geef je kindje een heerlijke zachte Puckababy wikkeldoek. Een Puckababy wikkeldoek beschermt je kindje tegen kou en prikkels van buitenaf. Zo’n wikkeldoek is meestal binnenshuis én buitenshuis te gebruiken. De doek komt op veel momenten van pas. Je gebruikt deze om je kindje mee warm te houden na het baden of gewoon als je kindje het koud heeft. Ook in de kinderwagen is een Puckababy wikkeldoek heel fijn. Puckababy wikkeldoeken zijn meestal te gebruiken totdat je kindje 7 maanden oud is. Dit soort specifieke informatie vind je terug in de productbeschrijvingen.

Lees meer...

Het materiaal van een Puckababy wikkeldoek

Een Puckababy wikkeldoek is gemaakt van hoogwaardige materiaal dat heel prettig aanvoelt voor je kindje. De mees te Puckababy wikkeldoeken zijn gemaakt van microfiber en gevoerd met katoen. Dit materiaal is heel comfortabel. Wikkeldoeken van Puckababy zijn goedgekeurd volgens de veiligheidsnormen XPG 30-106 en EN 71-3.

Over Puckababy

Puckababy is een merk van met name textielproducten die ervoor zorgen dat je kindje nóg beter slaapt. Hierbij staat veiligheid hoog in het vaandel. Met een Puckababy inbakerslaapzakje baker je je kindje op een veilige manier in. Baker je je kindje in met een gewone doek, dan is de kans groot dat je dit op een verkeerde manier doet. Daarom zijn Puckababy inbakerslaapzakjes zo’n uitkomst. Met deze slaapzakjes weet je zeker dat je je kindje veilig te slapen legt. Wikkeldoeken en andere producten van Puckababy bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde wikkeldoeken van Puckababy meteen op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisbezorgd. Dit is alleen mogelijk als de wikkeldoeken bij ons op voorraad zijn

Lees minder...
Filteren

2 producten

Populariteit
Oval loader