De Puckababy wikkeldeken kan altijd

 

Puckababy wikkeldekens zijn een hele geruststelling
Als je een Puckababy wikkeldoek gaat kopen, dan staat je heel wat te wachten. In de eerste plaats krijgen jij en je kindje veel meer rust. Deze wikkeldoek heeft een buikband zodat de doek altijd op de plaats blijft zitten. Het ziet eruit als een gewone omslagdoek, maar schijn bedriegt. De baby heeft geborgenheid nodig en dat krijgt je kindje ook met deze heerlijke zachte en comfortabele doek. Dat is een hele geruststelling.

Diverse Puckababy wikkeldoeken in de online shop van Babypark
Maak gebruik van een aanbieding voor een Puckababy wikkeldoek en geef je kindje rust, warmte en een vast patroon. Deze doeken geven je kindje zekerheid. Je baby weet waar het aan toe is en zal door deze doek een vast eet- en slaappatroon krijgen. Neem de Puckababy wikkeldeken overal mee naartoe en bescherm je kindje tegen tocht en teveel indrukken. In de online shop van Babypark vindt je diverse Puckababy wikkeldekens waar je uit kunt kiezen.

Lees meer...
1 Resultaten
  • Quick view

    Puckababy® The Gogo Newborn 0-7 Mnd

    Ideale wikkeldoek die je zowel binnen als buitenshuis kunt gebruiken. De GoGo houd je kind lekker warm en biedt optimale bescherming.
    49,95
1 Resultaten