Yumi Baby wikkeldoeken

Yumi Baby wikkeldoeken kun je gebruiken als lakentje. Je kunt hier ook je kindje mee inbakeren. Veel pasgeboren baby’s maken ongecontroleerde bewegingen met hun armpjes, waardoor ze moeilijk in slaap komen. Soms krabben ze zichzelf per ongeluk. Als je je kindje inbaker, kan het vaak beter slapen. Kijk op deze pagina voor onze collectie Yumi Baby wikkeldoeken!

Lees meer...

Yumi Baby wikkeldoek van biologisch katoen

Een Yumi Baby wikkeldoek is meestal gemaakt van katoen. Dit materiaal neemt goed vocht op en is heel luchtdoorlatend, wat het comfort ten goede komt. Het katoen van Yumi Baby producten is biologisch. Bij het verbouwen van het katoen zijn geen pesticiden gebruikt en tijdens het productieproces is ook geen gebruik gemaakt van chemicaliën die een allergische reactie kunnen oproepen bij je kindje. Biologisch katoen is dus heel gezond voor je baby. Het is het perfecte materiaal voor een wikkeldoek! Yumi Baby maakt verder ook regelmatig gebruik van bamboe katoen, dat ook heel gezond is en vochtabsorberend.

Over Yumi Baby

Yumi Baby is een sfeervol label van textielproducten voor Baby’s. Het doel van Yumi Baby is om klanten gemoedsrust te bieden, door ze te verzekeren van een veilig kwaliteitsproduct. Yumi Baby werd opgericht door twee Friese zussen, allebei moeder. Zij hebben een liefde voor schilderijen, met name aquarellen. De prachtige prints op Yumi Baby wikkeldoeken en andere textielproducten zijn beïnvloed door de aquarellen van hun oma. ‘Yumi’ is het Japans voor ‘mooi’. Dat geeft ook een belangrijk doel van Yumi Baby aan: het maken van mooie textielproducten voor je kleintje. ‘Yumi’ spreek je uit als ‘Yuw-Miy’, waarin zoiets doorklinkt als ‘jij en ik’. Dit verwijst niet alleen naar de twee zussen die Yumi Baby oprichten, maar ook naar jou en je baby, moeder en kind. Een wikkeldoek van Yumi Baby is te bestellen via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde Yumi Baby wikkeldoek zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Magnolia XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Golden Hour XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Fairytale XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fresh Twigs XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Fresh Twigs XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Magnolia Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Golden Hour Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fresh Twigs Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Fresh Twigs Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Swaddle 100 x 100 cm

  De Yumi Baby Fairytale Swaddle 100 x 100 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.

  34,95

  29,95

 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Swaddle 100 x 100 cm

  De Yumi Baby Fairytale Swaddle 100 x 100 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.

  34,95

  29,95

 • Quick view

  Yumi Baby Fresh Twigs Swaddle 100 x 100 cm

  De Yumi Baby Fresh Twigs Swaddle 100 x 100 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.

  34,95

  29,95

 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Fairytale Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Swaddle 100 x 100 cm

  De Yumi Baby Magnolia Swaddle 100 x 100 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  34,95
12 Resultaten