Stokke, Stokke tripp trapp, Stokke kinderstoel

4moms wiegen

Ben je op zoek naar een 4moms wieg? Deze innovatieve wieg is de perfecte oplossing voor moderne ouders. 4moms ken je waarschijnlijk van de populaire 4moms wipstoelen zoals de mamaroo. De collectie van 4moms bestaat uit hoogwaardige artikelen die het leven van een ouder een stuk makkelijker maken. De 4moms wieg is dan ook voor vele ouders echt een uitkomst.

Lees meer...

mamaRoo sleep: een innovatie voor je baby’s slaap

Je hebt alles al geprobeerd, alle babyboekjes gelezen, alle slaaptips… en nog blijkt je baby alleen op jouw armen te willen slapen. Dan is er voor jou nu een oplossing: mamaRoo sleep. De innovatie voor je baby’s slaap. Je baby wordt heerlijk gewiegd en jij bepaalt hoe lang. Stel de timer in op de tijd die je baby nodig heeft om in slaap te vallen en de mamaRoo sleep stopt vanzelf. mamaRoo sleep heeft een touchscreen en is ook te bedienen met een app. Er wordt standaard een laken bijgeleverd, een opbergmand is als accessoire leverbaar..

4moms wieg online bestellen

De 4moms wiegen zijn zowel online als in onze winkels te bestellen. Niet in iedere winkel staat een 4moms wieg in de showroom. Wil je de wieg graag in het echt bekijken? Dan kun je ons een berichtje sturen via WhatsApp (0488 488 888). Dan kijken wij even ons actuele aanbod voor je na en weet je zeker dat je niet voor niets komt. De 4moms wiegen zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag voor 20 uur? Dan heb je de 4moms wieg de volgende dag al in huis. Bovendien is de verzending gratis. Dat is prettig shoppen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    4moms MamaRoo Sleep

    De 4moms MamaRoo Sleep beschikt over 5 verschillende wiegbewegingen waarmee je kindje ontspannen is slaap wordt gewiegd. Je kan de wieg vanaf de geboorte gebruiken tot en met 11 kg en wordt inclusief matrasje geleverd.
    479,-
1 Resultaten
Trustpilot