Stokke, Stokke tripp trapp, Stokke kinderstoel

Kartent wiegen

Een Kartent wieg is gemaakt van karton. Hierdoor krijgt deze wieg een speelse uitstraling. Het karton is heel sterk, dus je kindje kan er heel veilig in liggen. Een kartonnen wieg van Kartent is volledig recyclebaar. Dus door voor deze wieg te kiezen, bespaar je het milieu. Daarnaast is deze wieg ook heel praktisch voor jezelf. Een Kartent wieg is heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Je hebt hiervoor geen gereedschap nodig. Het in elkaar zetten van de wieg duurt gemiddeld zo’n 1,5 minuut.

Lees meer...

Een stevige, kartonnen wieg van Kartent

Een Kartent wieg is gemaakt van honingraatkarton. Dit materiaal is door de structuur oersterk. Iemand van 70 kg kan zelfs in de wieg gaan staan zonder dat deze doorzakt. Tegelijkertijd is een wieg van Karent ook heel lichtgewicht. Hierdoor kun je de wieg gemakkelijk verplaatsen. Dit zorgt ervoor dat de keuze voor een kartonnen wieg zo gek nog niet is. Het gebruikte materiaal is ook brandvertragend gecertificeerd. Om misverstanden te voorkomen: Een Kartent wieg kun je zo’n twintig keer in en uit elkaar halen zonder dat de wieg beschadigt. Wordt de wieg vies, dan kun je deze gerust afnemen met een nat doekje.

Over Kartent

Karton is ideaal materiaal waarvan heel veel spullen gemaakt kunnen worden. Het bedrijf achter Kartent maakt echt alles van karton. Zo zijn er onder meer Kartent statafels, garderobekasten, bureautafels, glijbanen en poppenhuizen van Kartent op de markt gebracht. De naam ‘Kartent’ is afgeleid van ‘karton’ en 'tent'. De oprichters Jan en Wout begonnen met het maken van tenten op festivalcampings. Het viel hun op dat veel mensen hun tentje op het terrein achterlaten als het festival is afgelopen. Dit soort rommel heeft natuurlijk impact op het milieu. Vandaar dat Jan en Wout een tent bedachten die milieuvriendelijk is en recyclebaar, een tent van karton! Mensen konden voor het festival gebruikmaken van een kartonnen tent. Na het festival haalden Jan en Wout de tenten weer op. Uiteindelijk breidden Jan en Wout hun assortiment uit en maakten zij tal van andere producten van karton.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kartent Papercrib Wieg Zwart

    De Kartent Papercrib Wieg Zwart is een duurzame en recyclebare wieg die in iedere babykamer past! Binnen een handomdraai heb je de wieg in elkaar gezet en dankzij het sterke materiaal is de wieg geschikt tot 70 kg.

    139,-

    99,-

1 Resultaten
Trustpilot