Woood wandrekken

Maak de kamer van je kindje compleet met een mooi Woood wandrek. Een Woood wandrek is leuk om boven de commode te hangen. Je hangt aan het rek bijvoorbeeld spulletjes die je gebruikt bij het verschonen en het aan- en uitkleden van je kindje.

Woood wandrek als eyecatcher

Natuurlijk kun je een Woood wandrek ook op andere plekken in de kamer hangen. Woood wandrekken zijn heel mooi om voor de sier neer te hangen. Woood wandrekken zijn echte eyecatchers. Alleen al voor de sier zijn deze ontzettend leuk. Veel Woood wandrekken zijn bedoeld om iets aan te hangen. Aan de latten van het wandrek kun je dus ook allerlei spulletjes voor de sier vastmaken.
Lees meer...

Over Woood

Woood is een Nederlands meubelmerk. Woood verwerkt vooral massief houten materialen in zijn producten. Alle Woood wandrekken en andere producten zijn van goede kwaliteit. Koop vandaag nog een mooi Woood wandrek online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Woood Meert Wandplank

    De Woood Meert Wandplank is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is de Meert wandplank perfect te combineren met andere producten van Woood. De wandplank is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

    Normale prijs: 21,95

    Special Price 16,32

1 Resultaten
Trustpilot