Römer babystoel

Ben je op zoek naar een veilig stoeltje voor je baby? In een Römer babystoel kun jij je kindje veilig vervoeren in de auto. Ook kun je in veel gevallen dit babystoeltje met behulp van adapters op het frame van je kinderwagen klikken. Hierdoor ontstaat er een veelzijdig reissysteem. Een Römer babystoel komt dus in allerlei situaties goed van pas. Let er wel op dat je je kindje niet langer dan 2 uur per dag in deze babystoel laat zitten. 

Lees meer...

Römer babystoel voor jouw kindje

Alle Römer babystoeltjes zijn met grote zorg gemaakt en getest. Zo weet je zeker dat je een goed en betrouwbaar artikel koopt voor je kindje. Behalve op het gebied van veiligheid scoort een Römer babystoel ook goed op het gebied van comfort. In een babystoel van Römer geniet je kindje van een fijne zithouding en prettige stoffen. 

Babystoel van Römer online bestellen

Bij Babypark is het shoppen online net zo eenvoudig als het shoppen in één van onze megastores. Ook online krijg je advies van ervaren productspecialisten. Bij bijna iedere babystoel in deze webshop vind je een handige video met daarin een uitgebreide productuitleg van één van onze productspecialisten. Shop je toch liever in een fysieke winkel? In al onze 10 megastores staan productspecialisten voor je klaar om je te helpen met een vrijblijvend advies op maat. Zo kies jij online of in een Babypark megastore het beste babystoeltje voor jouw baby!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Römer Baby-Safe2 i-Size Smile Baby Autostoeltje

  Het Römer Baby-Safe2 i-Size Smile Baby Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-15mnd). Het autostoeltje is comfortabel dankzij de zachte bekleding en is veilig door de verstelbare 5-punts gordel.
 • Quick view

  Römer Baby-Safe 2 i-Size Baby Autostoeltje

  Het Römer Baby-Safe 2 i-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-15mnd). Het autostoeltje is comfortabel dankzij de zachte bekleding en is veilig door onder andere de verstelbare 5-punts gordel.

  209,90

  188,10

 • Quick view

  Römer Baby-Safe 2 i-Size Baby Autostoeltje Incl. Base

  Het Römer Baby-Safe 2 i-Size Baby Autostoeltje Incl. Base voor kinderen van 0-13 kg (0-15mnd) is veilig en gemakkelijk te installeren. De base is verstelbaar voor een vlakke en meest ergonomische houding.

  389,90

  389,-

3 Resultaten