Childhome slaapzakken

Childhome heeft mooie slaapzakken voor je kindje van prachtige kwaliteit. En een fijne slaapzak voor je kindje kan natuurlijk niet missen. Je geeft je kindje een comfortabele en stijlvolle slaapzak met de slaapzak van Childhome. Bekijk het hele aanbod van Childhome op Babypark.nl en vind gemakkelijk wat bij je kindje past.

Lees meer...

Design en comfort van de Childhome slaapzakken

De slaapzakken van Childhome stralen vrolijkheid uit en hebben een leuk printje. Comfortabel is de Childhome slaapzak zeker. De Childhome slaapzak voelt heerlijk zacht aan wanneer je kindje in de Childhome slaapzak ligt. Door de handige drukknoopjes kun je de Childhome slaapzak gemakkelijk aan en uit doen. Je kunt de Childhome slaapzakken overigens gewoon wassen in de wasmachine op 30 graden. Zo heeft je kindje altijd een frisse en schone slaapzak. Ook na veelvuldig wassen blijft de slaapzak mooi.

Kwaliteit van de Childhome slaapzakken

In de slaapzak kan je kindje lastiger draaien, moeilijker uit bed klimmen en zich niet blootwoelen. Verder is de slaapzak gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor voelt de Childhome slaapzak dan ook zo lekker zacht aan op de huid van je kindje. Dit is extra fijn omdat de huid van je kindje nog erg gevoelig is. En door de hoogwaardige materialen is de kwaliteit dan ook erg goed van de Childhome slaapzak. 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Childhome Zomer Slaapzak Ochre Stripes 70-90 cm

    Met de Childhome Zomer Slaapzak Ochre Stripes 70-90 cm ligt je kindje veilig in het ledikant en is geschikt voor in de zomer. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen.
    59,95
1 Resultaten