Fabs World slaapzak

 

Laat je kindje slapen in een prachtige Fabs World slaapzak. De kleine geniet van een groot comfort. Alle slaapzakken worden op een eerlijke wijze gemaakt door Thaise naaisters in een atelier in Bangkok.

Lees meer...

 

Kies voor Fabs World

Thaise vrouwen naaien en haken de Fabs World producten met de hand. Geen enkele slaapzak is dus helemaal hetzelfde. Aan elk Fabs World product hangt een kleine leaflet met daarop de naam van de naaister, door haarzelf geschreven. Dat maakt jouw Fabs World slaapzak een uniek item.

 

Creatief en trendy

De creatieve patroontjes en de stoere kleuren maken een Fabs World slaapzak nog eens extra bijzonder. Kies je voor een Fabs World slaapzak, dan kies je echt voor iets unieks. Je bestelt jouw favoriete Fabs World slaapzak gemakkelijk online via onze webshop.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Fabs World Slaapzak Panda Dreams

  Fabs World Slaapzak Panda Dreams is een ideale slaapzak dat gemaakt is van geweven katoen en praktisch is voor de warme dagen. Voorzien van een ritssluiting en pandaprint. Een slaapzak wat aangenaam is voor je kind.
  16,95
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Winter Slaapzak

  Met de Fabs World Panda Dreams Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  26,95
2 Resultaten