Boxkleden aanbieding

In een box gebruik je vaak een boxmatras en daar bovenop een boxkleed zodat jouw kindje comfortabel kan liggen en kruipen. Voor een boxkleed aanbieding dien je bij Babypark te zijn. Niet alleen hebben we een uitgebreid assortiment aan A-merken maar wij bieden die ook nog eens tegen de beste prijzen. Ons gehele assortiment is gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Een team van prijsmeters controleert voor ons de prijzen in andere winkels en past die waar nodig aan. Zo hebben we altijd de beste aanbieding voor een boxkleed. Toch binnen twee weken ergens goedkoper gezien? Dan betalen we alsnog het verschil terug. Bekijk ons assortiment en bestel veilig en eenvoudig uit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment boxkleden

Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons assortiment schitterende boxkleden. Zoek je een boxkleed met Woezel en Pip, Nijntje, of liever geen print maar een patroon of effen kleur? Dat kan ook. Op het gebied van structuur is er ook genoeg keuze. Zo hebben we de Koeka Amsterdam Boxkleed Wafel van 100% katoen (wafelpatroon) met een zachte vulling van 100% polyester. Dit kleed is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Of toch liever een breistructuur zoals bij de Kidsmill Knitted Boxkleed? Dit kleed heeft een fijn breistructuur dat lekker zacht aanvoelt.

Wil je een kleed dat ook als speelkleed dienst kan doen, dan is de Snoozebaby Cheerful Playing Boxkleed een goede keuze. Met subtiele labeltjes aan alle zijden waar jouw baby aan kan friemelen is het uren zoet. We hebben zelfs een boxkleed die je als hangmat kunt gebruiken van het Nederlandse merk Hangloose. Die hang je aan de hoeken van de box (0-3 maanden) maar is ook als standaard boxkleed te gebruiken. Je ziet dat we vele verschillende boxkleden in de aanbieding hebben zodat er altijd wel eentje is die perfect geschikt is voor jouw box.

Boxkleed aanbieding bestellen

Bestel de aanbieding boxkleed voor 20:00 uur, dan verzenden we het nog dezelfde dag. Is het kleed of jouw totale bestelling 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten. Ook is het mogelijk om de boxkleden in een van onze 10 megastores aan te schaffen. Bekijk de adresgegevens op de website.

Lees minder...
108 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Jollein Boxkleed Soft Knit Creamy Peach 80 x 100 cm

  Dit Jollein Boxkleed Soft Knit Creamy Peach past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan ook gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen en spelen.
  48,50
 • Quick view

  Nijntje Safari 9-vlaks Boxkleed Mint

  Dit Nijntje Safari 9-vlaks Boxkleed Mint past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Boxkleed

  Wie wil er nou niet een hip boxkleed in de woonkamer? Dit Little Dutch Little Stars Boxkleed heeft een stoere, hippe print en kan perfect gecombineerd worden met elk interieur. Wasbaar op 30 graden.
  54,95
 • Quick view

  Jollein Mini Dots Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Jollein Mini Dots Boxkleed 80 x 100 cm past in vrijwel elke standaard box. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  39,95
 • Quick view

  Bamboom New Vintage Boxkleed

  Dit Bamboom New Vintage Boxkleed is gemaakt van zacht materiaal, zodat je kindje comfortabel op het kleed ligt. Het boxkleed kan je op de vloer leggen, waarop je kindje kan kruipen en spelen.
  69,95
 • Quick view

  Bemini Prety Boxkleed Softy Jersey / Dolly 75 x 95 cm

  Dit Bemini Prety Boxkleed Softy Jersey / Dolly 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook gebruikt worden op de vloer.
  49,90
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Boxkleed Rond Koper Honey Mêlee

  De Baby's Only Sparkle Boxkleed Rond Koper Honey Mêlee is te gebruiken in een ronde box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan gebruikt worden op de vloer als speelkleed.
  84,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Boxkleed

  Wie wil er nou niet een hip boxkleed in de woonkamer? Dit Little Dutch Waves Boxkleed heeft een stoere, hippe print en kan perfect gecombineerd worden met elk interieur. Wasbaar op 30 graden.
  54,95
 • Quick view

  Trixie Cats Boxkleed

  Het Trixie Cats Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Bemini Stary Boxkleed Softy / Grizou 75 x 95 cm

  Dit Bemini Stary Boxkleed Softy / Grizou 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook gebruikt worden op de vloer.
  59,90
 • Quick view

  Bemini Kilty Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Bemini Kilty Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  61,90
 • Quick view

  Bink Bedding Graphic Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Bink Bedding Graphic Boxkleed 80 x 100 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt op de vloer.
  39,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Herringbone Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Baby Anne-Cy Herringbone Boxkleed 80 x 100 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan ook gebruikt worden op de vloer zodat je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  74,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pip Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Pip Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Basel Boxkleed Kabel 80 x 100 cm

  Dit Baby Anne-Cy boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  69,95
 • Quick view

  Bink Bedding Arrow Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Bink Bedding Arrow boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Boxkleed Naturel Knit Bear Sand 80 x 100 cm

  Dit Jollein boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, zodat je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  49,95
 • Quick view

  Taftan Boxkleed Ruitjes Patch 80 x 100 cm

  Prachtige boxkleed van het merk Taftan wat gemaakt is van katoen. Dit boxkleed is heerlijk zacht en heeft een schitterend patchwork design.

  49,50
 • Quick view

  Bink Bedding Toekan Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Bink Bedding Toekan boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  39,95
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Boxkleed Koraal

  Het Fabs World Boxkleed Panda Dreams past in elke box met standaard afmetingen van 80 x 100 cm. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en kan gebruikt worden als vloerkleed.

  28,95

  24,95

 • Quick view

  KidsDepot Matty Boxkleed

  Verrijk je inventaris met een KidsDepot Matty Boxkleed . Het is gemaakt van zachte kwaliteit wat lekker warm en comfortabel voor je kindje aanvoelt. Het beschikt over een afmeting van 80 x 80 cm.
  59,95
 • Quick view

  Bemini Boxkleed Patchwork Stary 75 x 95 cm

  Dit Bemini boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  59,90
 • Quick view

  Bink Bedding Cactus Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Bink Bedding Cactus boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Palm Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Palm Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
108 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5