boxkleed, boxkleed baby

GB buggy accessoires

Vul jouw GB buggy aan met handige accessoires. GB adapters maken het vervoer van je kindje een stuk gemakkelijker. Een GB regenscherm houdt je kindje onderweg droog. Daarnaast geeft een GB regenscherm ook beschutting tegen de wind en de kou.

Lees meer...

GB regenscherm

Dankzij een GB regenscherm is je kindje onderweg volledig beschut tegen de regen. Deze GB buggy accessoire is eigenlijk onmisbaar. Je kunt niet altijd voorkomen dat je met de buggy in een plensbui terechtkomt. Op zo’n moment geeft een GB regenscherm uitkomst en komt je kindje tóch droog aan op de plaats van bestemming.

GB adapters

Andere handige GB buggy accessoires zijn GB adapters. Hiermee bevestig je heel gemakkelijk een autostoeltje op het frame van een GB buggy. Dat is ideaal bij het doen van een snelle boodschap. Is je kindje tijdens de autorit in slaap gevallen? Geen punt. Je plaatst het autostoeltje met kind en al op het frame van de GB buggy. Koop vandaag nog handige GB buggy accessoires online via onze webshop en laat je aankoop thuisbezorgen.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  GB Qbit / Qbit+ All City Regenscherm

  Het GB Qbit / Qbit+ All City Regenscherm is een handige accessoire voor jouw GB Qbit of GB Qbit+ All City buggy. Het regenscherm past over de buggy heen en is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen.

  49,95

  33,99

 • Quick view

  GB Q-Bit + All-City Adapter

  De GB Q-Bit + All-City Adapter voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Q-Bit + All-City buggy.

  39,95

  36,29

 • Quick view

  GB Qbit+ All-Terrain Adapter Black

  De GB Qbit+ All-Terrain Adapter Black voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Q-Bit+ All-Terrain buggy.
  39,95
 • Quick view

  GB Pockit+ All-City Regenscherm Transparant

  Het GB Pockit+ All-City Regenscherm Transparant is een handige accessoire voor jouw GB Pockit+ All-City buggy. Het regenscherm past over de buggy heen en is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen.
  49,95
 • Quick view

  GB Parasol Black

  De GB Parasol Black is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de GB kinderwagens en buggy's en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  59,95
 • Quick view

  GB Gold Voetenzak

  Met de GB Gold Voetenzak is jouw GB kinderwagen of buggy klaar voor alle seizoenen. De stijlvolle voetenzak is vocht- en temperatuur regulerend zodat je kindje heerlijk comfortabel zit tijdens de wandeling.

  Normale prijs: 89,95

  Special Price 68,99

 • Quick view

  GB Cot To Go

  De GB Cot To Go is compact en comfortabel voor je pasgeboren baby. De reiswieg is compatibel met de Qbit+ en Pockit+ buggy. Bij de reiswieg wordt een extra zacht matras van memory foam meegeleverd.

  Normale prijs: 169,95

  Special Price 159,-

 • Quick view

  GB Pockit+ All-City Adapter Black

  De GB Pockit+ All-City Adapter Black voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Pockit+ All-City buggy.

  39,95

  29,95

8 Resultaten
Black Friday
Trustpilot