Kleine Dreumes buggy accessoires

 

Het merk Kleine Dreumes

Het merk Kleine Dreumes ontwerpt en produceert allerlei handige baby-, peuter- en kleuterproducten. Een onderdeel van de collectie van Kleine Dreumes vormen diverse accessoires voor de buggy en kinderwagen. Verschillende soorten praktische spulletjes worden door dit merk op de markt gebracht, die ervoor zorgen dat je op een eenvoudigere manier met je kids de straat op kunt. Zo vormen een handig meerijdplankje met zitje en handvatten voor aan de buggy of kinderwagen een voorbeeld van het assortiment van Kleine Dreumes.

Lees meer...

 

Kleine Dreumes buggy accessoires in de aanbieding

Bij Babypark kun je uiteenlopende accessoires van Kleine Dreumes kopen. Om precies te zien wat we op dit moment aanbieden, nodigen we je uit om ons huidige assortiment te bekijken. Ook kun je zo zelf zien wat ons huidige aanbod is qua kleur, zodat je een product kunt kiezen in een kleur die bij je past.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  119,-

 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Black kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
 • Quick view

  Kleine Dreumes Loopie

  Met de Kleine Dreumes Loopie heeft je kindje een veilig en stevig houvast aan elke kinderwagen of buggy. De loopie is handig in combinatie met de Kid-Sit en heeft genoeg afstand tot de wielen.
  9,95
3 Resultaten