boxkleed, boxkleed baby

Topmark buggy accessoires

Maak jouw Topmark buggy extra mooi, handig en comfortabel met extra accessoires. Houd deze pagina in de gaten, want wij hebben regelmatig producten in de aanbieding. Het zou natuurlijk jammer zijn als je deze aanbiedingen net mist.

Lees meer...

Adapters

Als je een autostoeltje op het frame van een Topmark buggy wilt plaatsen, heb je adapters nodig. Deze dien je apart bij te bestellen. In de productbeschrijving van de adapters lees je voor welk merk en type autostoeltje de adapters zijn bedoeld. Het is heel handig als je een autostoeltje kunt combineren met je buggy. Mocht je kindje in de auto in slaap zijn gevallen, dan hoef je de kleine niet wakker te maken. Je haalt gewoon het autostoeltje met kind en al uit de auto en plaatst het op het buggyframe. Ondertussen slaapt je kindje gewoon door.

Andere accessoires

Ons assortiment buggy accessoires van Topmark kan in de loop van de tijd variëren. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Je ziet hier welke Topmark buggy accessoires wij op dit moment aanbieden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Topmark Kerry Buggy Travelbag

    Met de Topmark Kerry Buggy Travelbag kun je jouw buggy gemakkelijk mee nemen op reis. De reistas is ideaal om je buggy veilig te vervoeren, zo wordt het beschermd tegen vuil, krassen en water.

    25,95

    20,95

1 Resultaten
Trustpilot