Trixie buggy accessoires

 

Buggy accessoires zijn onmisbaar wanneer je met je kindje gaat wandelen. Zo zijn er regenhoezen verkrijgbaar om je kindje te beschermen tegen de regen of voetenzakken om je kindje lekker warm te houden tijdens een koude wandeling. Babypark heeft een ruime collectie aan buggy accessoires.

 

Lees meer...

Hippe Trixie buggy accessoires

Trixie buggy accessoires zijn er in fijne kleuren en hippe printjes zoals katten, krokodillen, wolkjes en ballonnen. Ook zijn de Trixie buggy accessoires gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trixie heeft speciale voetenzakken voor de buggy, maar ook Trixie inleggers voor in de buggy. Met een Trixie inlegger houd je de buggy schoon en fris en doordat de inleggers er in verschillende printjes zijn heb je nog keuze ook om je buggy in een handomdraai een nieuwe look te geven.

 

Over Trixie

Het merk Trixie komt uit België en is een fris en jong label voor baby’s, peuters en kleuters. Het assortiment van Trixie bestaat uit allerlei textielproducten voor bedtijd, badtijd en etenstijd. Trixie producten zien er leuk uit door de originele en kleurrijke prints. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Trixie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Clouds Universele Inlegger

  Maak de rit met een buggy aangenaam voor je kindje door gebruik te maken van de Trixie Clouds Universele Inlegger. Deze inlay is zacht en bevat een trendy print. Geschikt voor vrijwel iedere buggy.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Silly Sloth Universele Inlegger

  Maak de rit met een buggy aangenaam voor je kindje door gebruik te maken van de Trixie Silly Sloth Universele Inlegger. Deze inlay is zacht en bevat een trendy print. Geschikt voor vrijwel iedere buggy.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Moonstone Universele Inlegger

  Maak de rit met een buggy aangenaam voor je kindje door gebruik te maken van de Trixie Moonstone Universele Inlegger. Deze inlay is zacht en bevat een trendy print. Geschikt voor vrijwel iedere buggy.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Diabolo Universele Inlegger

  Maak de rit met een buggy aangenaam voor je kindje door gebruik te maken van de Trixie Diabolo Universele Inlegger. Deze inlay is zacht en bevat een trendy print. Geschikt voor vrijwel iedere buggy.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Cats Universele Inlegger

  Maak de rit met een buggy aangenaam voor je kindje door gebruik te maken van de Trixie Cats Universele Inlegger. Deze inlay is zacht en bevat een trendy print. Geschikt voor vrijwel iedere buggy.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Blowfish Universele Inlegger

  Maak de rit met een buggy aangenaam voor je kindje door gebruik te maken van de Trixie Blowfish Universele Inlegger. Deze inlay is zacht en bevat een trendy print. Geschikt voor vrijwel iedere buggy.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Blue Meadow Universele Inlegger

  Maak de rit met een buggy aangenaam voor je kindje door gebruik te maken van de Trixie Blue Meadow Universele Inlegger. Deze inlay is zacht en bevat een trendy print. Geschikt voor vrijwel iedere buggy.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Sheep Universele Inlegger

  Met de Trixie Sheep Universele Inlegger maak je de rit met de buggy aangenaam voor je kindje. Deze inlay is zacht en erg comfortabel voor je kindje. De trendy inlay is geschikt voor vrijwel iedere buggy.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Knisperboekje 4 Animals

  Dit prachtige Trixie Knisperboekje 4 Animalsvind je kindje meteen leuk! Vanaf 4 maanden kan je kindje de pastelkleuren en dikke lijn goed zien. Het knisperend geluid maakt het boekje extra leuk.
  18,99
9 Resultaten