Maclaren buggy accessoires

 

Maclaren heeft een heel uitgebreid assortiment accessoires voor de buggy en kinderwagen. Zo zijn er handige hoezen waar je de opgevouwen buggy in kunt opbergen en meenemen. Ook kun je handige kussentjes en dekens van Maclaren krijgen voor in de buggy.

Lees meer...

 

Ook voor mama

Naast accessoires voor de buggy en de baby, zijn er ook accessoires van Maclaren voor mama (of papa). Zoals handige buggy organisers die je aan het stuur kunt hangen en hippe messenger bags die je kunt gebruiken als luiertas. En wat dacht je van de leuke bekerhouder die je aan het stuur kunt bevestigen.

 

Maclaren & Babypark

Alle Maclaren accessoires kun je online kopen op Babypark.nl. Ook vind je in de webshop regelmatig een leuke (combinatie) aanbieding van Maclaren accessoires. Maak een ritje in de buggy nog makkelijker met de Maclaren buggy accessoires.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Maclaren Atom Jet Pack

  De Maclaren Atom Jet Pack is een handige reistas in de vorm van een stevige, compacte rugzak voor de Maclaren Atom Buggy. Ideaal voor onderweg in het vliegtuig, de auto, de trein of op de fiets.
  100,-
 • Quick view

  Maclaren Atom Organiser

  De Maclaren Atom Organizer zorgt ervoor dat je tijdens een wandeling met de buggy alles op een georganiseerde manier bij de hand hebt. Ideaal voor een fles, luieretui of sleutels. Dat voorkomt zoeken!
  35,-
 • Quick view

  Maclaren Atom Liner

  De Maclaren Atom Liner geeft extra comfort aan jouw kindje in de Maclaren Atom Buggy. Maar dat niet alleen, ook geeft de omkeerbare en uitwasbare liner je buggy een frisse, nieuwe look.
  40,-
 • Quick view

  Comfort Pack Zodiac

  Dit Comfort Pack van Maclaren geeft extra comfort en ondersteuning aan je kind. De Comfort Pack is te gebruiken in de Maclaren Quest.

  9,95
4 Resultaten