Babyzen Buggy Accessiores

 

Accessoires van Babyzen kopen

Buggy's en kinderwagens zijn er in duizend soorten en maten, iedereen wil natuurlijk het beste voor zijn kind. Als je eenmaal een goede kinderwagen of buggy hebt, kun je deze aanvullen met handige en leuke accessoires van Babyzen.

Lees meer...

 

Weerbestendig

Online vind je een groot aanbod aan Babyzen accessoires, die het rijden onder verschillende weersomstandigheden comfortabeler maken. Zo worden er onder andere verschillende regenschermen aangeboden. Sommige regenschermen behoren bij een bepaalde kinderwagen, maar er zijn ook universele types. Voor de koude dagen kun je een voetenzak aanschaffen, zodat de voetjes van je kindje, altijd lekker warm blijven.

 

Handig en leuk

Boodschappen doen met een buggy kan lastig zijn, maar dit maak je een stuk eenvoudiger door een boodschappen netje, of tassenhaakjes aan je buggy te bevestigen. Ook zijn er leuke speeltjes die makkelijk aan de buggy vast te maken zijn, zo hoeft je kindje zich nooit te vervelen.

 

Er zijn altijd wel Babyzen accessoires in de aanbieding bij Babypark, dit geldt uiteraard ook voor de andere merken.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Babyzen Yoyo 6+ Color Pack

  Pimp jouw Babyzen Yoyo 6+ buggy met de Babyzen Yoyo 6+ Color Pack! Met deze set geef je jouw buggy nieuwe bekleding in een ander kleurtje. De Babyzen Yoyo 6+ Color Pack is heel gemakkelijk te bevestigen.
  40,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo 0+ Color Pack

  De Babyzen Yoyo 0+ Color Pack is een comfortabel babynestje. Deze kan gebruikt worden als uitbreiding voor de Babyzen 6+ Buggy of wanneer je toe bent aan nieuwe bekleding voor de Babyzen 0+ buggy.
  210,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo Parasol

  De Babyzen Yoyo Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Babyzen Yoyo buggy en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  45,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo+ Bag

  De Babyzen Yoyo+ Bag kan met behulp van de rollende basis achter jouw Babyzen Yoyo+ 0+ of 6+ buggy bevestigd worden. Doordat het gewicht op een wieltje rust blijft de buggy gemakkelijk te besturen.
  79,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo Voetensteun

  De Babyzen Yoyo Voetensteun is een handige accessoire die je gemakkelijk vast klikt aan de Babyzen Yoyo buggy. Dankzij de zachte voetensteun kan je kindje de beentjes verder strekken en ontspannen liggen.
  30,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo Voetenzak

  De Babyzen Yoyo Voetenzak houdt de voetjes van je kindje heerlijk op temperatuur. De voetenzak is dankzij de openingen voor de gordels te gebruiken op de Babyzen Yoyo kinderwagen.
  109,-
14 Resultaten