Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy Accessoires

Tiny Love buggy accessoires

Geef je kindje onderweg in de buggy iets om handen. Koop Tiny Love buggy accessoires. Over het algemeen maak je buggy accessoires van Tiny Love aan de buggy of kinderwagen vast met behulp van speciale clips. Zo kan je kindje dit speelgoed niet verliezen. Tiny Love buggy accessoires zijn een echte aanrader. Ook als kraamcadeautje is een buggy accessoire van Tiny Love heel leuk.

Veelzijdige buggy accessoires van Tiny Love

Aan de meeste buggy accessoires van Tiny Love hangen meerdere speeltjes. Aan het Tiny Love Princess Tales buggy boekje hangt niet alleen een boekje, maar ook een bijtspeeltje in de vorm van een vlinder. Een bijtspeeltje is heel fijn voor je kindje bij het doorkomen van de tandjes. Bijten aan het bijtspeeltje geeft verlichting van de pijn. Het boekje is heel kleurrijk en zit vol leuke verrassingen. Het bevat bijvoorbeeld labeltjes en een spiegeltje. Een Tiny Love Princess Tales buggy boekje is gemaakt van materiaal dat heel prettig aanvoelt.

Lees meer...

Over Tiny Love

Als één merk kleur en vrolijkheid uitstraalt, is het Tiny Love wel. Dit speelgoedmerk is een onderdeel van Happy Baby, een bedrijf dat verschillende producten voor baby’s maakt. Met Tiny Love buggy accessoires en ander Tiny Love speelgoed vermaakt je kindje zich wel. Veel Tiny Love buggy accessoires zijn al bedoeld voor de eerst periode sinds de geboorte, eigenlijk vanaf het moment dat je kindje interesse krijgt in speelgoed. Tiny Love buggy accessoires zijn online te bestellen via onze webshop. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, bezorgen wij de Tiny Love buggy accessoires al de volgende dag bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als deze accessoires bij ons op voorraad zijn. Zo gemakkelijk is het online shoppen op Babypark.nl!

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader