Handige Woezel en Pip Buggy accessoires

 

Grappig en lief

Wanneer je op zoek bent naar leuke Woezel en Pip accessoires voor je buggy, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babypark heeft namelijk verschillende soorten accessoires voor je buggy. Kies bijvoorbeeld voor een grappig speeltje zodat je kindje zich onderweg kan vermaken. Deze lieve hondjes maken een wandeling met de buggy nog leuker voor jou en je kindje. Je kunt de accessoires van Woezel en Pip gemakkelijk online kopen bij Babypark.

Lees meer...

 

Makkelijk voor onderweg

De accessoires van Woezel en Pip zijn van een hoge kwaliteit en speciaal gemaakt voor onderweg. Je kunt ze stevig vastmaken aan je buggy, zodat jij of je baby ze tijdens een ritje met de buggy niet kwijtraken. Let wel op dat de accessoire van jouw keuze geschikt is voor je buggy. Kijk dus voor het kopen onder het kopje "specificaties." Vergeet ook niet om regelmatig onze webshop te bezoeken, want Babypark heeft vaak een aanbieding voor deze leuke accessoires.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Woezel En Pip Boxspiraal 27 cm

    De Woezel En Pip Boxspiraal 27 cm beschikt over gekleurde knuffeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.

    16,95

    11,96

1 Resultaten
Trustpilot