Dubatti, Dubatti Smart, Smart buggy

Rode buggy

Rood is een populaire kleur voor auto’s maar ook op een buggy misstaat deze kleur niet. Bij Babypark hebben we verschillende modellen rode buggy’s beschikbaar. Al deze buggy’s voldoen aan Europese veiligheidseisen en worden gemaakt door gerenommeerde merken. Babypark biedt ze aan tegen scherpe prijzen door onze laagsteprijsgarantie. Dit geldt op ons hele assortiment in onze megastores en webshop. Voor de adresgegevens van een megastore in jouw regio kun je onze website raadplegen.

Lees meer...

Assortiment rode buggy’s

Welke rode buggy het beste is, ligt voor een groot deel aan jouw budget en persoonlijke eisen. Rijd je bijvoorbeeld veel in de stad dan wil je een buggy die smal, licht en wendbaar is met banden die niet lek kunnen. Ga je vaak op reis dan wil je een buggy die eenvoudig in en uit te klappen is en ingeklapt eenvoudig is te vervoeren. Heb je twee kinderen dan is een buggy met de mogelijkheid tot een tweede zitje belangrijk. Voor elk type gebruik en budget vind je bij Babypark een geschikte buggy. Bekijk bijvoorbeeld de buggy van het merk Lascal dat draaibare handgrepen heeft die op verschillende wijzen versteld kunnen worden. Handig wanneer meerdere mensen met de buggy lopen Ook handig is de mogelijkheid om een meerijdplankje te bevestigen waarop een tweede kindje kan meeliften. Led lampjes zorgen voor een goede zichtbaarheid in het verkeer. Toch liever een andere rode buggy kopen? Naast dit model hebben we nog verschillende andere buggy’s van andere merken. Bekijk ze op je gemak in onze webshop of kom langs in een van onze megastores.

Rode buggy online kopen

Kies voor het gemak van online winkelen en bestel jouw rode buggy via de webshop van Babypark. Doe dat voor 23:59 uur om er voor te zorgen dat het nog dezelfde werkdag verzonden wordt. Je betaalt daarbij geen verzendkosten over bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy White

  De Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy White weegt slechts 6 kg en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze buggy bewijst dat een prachtig design samen kan gaan met comfort en gebruiksgemak door diverse slimme opties.
  429,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy Black

  De Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy Black weegt slechts 6 kg en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze buggy bewijst dat een prachtig design samen kan gaan met comfort en gebruiksgemak door diverse slimme opties.
  429,-
 • Quick view

  Greentom Classic Buggy Black

  De GreenTom Classic is een comfortabele buggy voor jou en je kindje en gemaakt van gerecycled materiaal. De buggy is verkrijgbaar in een scala aan kleuren- combinaties. Er zit er vast eentje bij naar jouw smaak!

  378,-

  299,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 Black

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 Black, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

7 Resultaten
Trustpilot