Buggy's

Maxi-Cosi Buggy's collectie

 

Wandel jij vaak in de stad of reis je veel met je kindje? Bij iedere levensstijl past een buggy. Of je nu graag hardloopt, met de buggy je
boodschappen doet of dat je met je kindje een (vlieg)reis gaat maken. Babypark heeft een grote collectie buggy’s in verschillende
modellen, kleuren en prijscategorieën. Zo vind jij altijd een exemplaar dat past bij de wensen van jou en die van je kindje.

 

Op zoek naar een accessoire voor je buggy? Bekijk de handige buggy accessoires.

 

2 Resultaten
 • Quick view Maxi-Cosi Laika Buggy

  Maxi-Cosi Laika Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  299,-
 • Quick view Maxi-Cosi Lara Buggy

  Maxi-Cosi Lara Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  199,-
2 Resultaten

Maxi-Cosi buggy

 

Maxi-Cosi buggy’s zijn van alle gemakken voorzien. Je kindje geniet van een comfortabel zitje. In veel gevallen is het mogelijk om de rugleuning verder naar achteren te plaatsen. Soms kan de rugleuning zelfs helemaal plat gelegd worden, zodat je kindje onderweg kan slapen.

 

Praktische eigenschappen van een Maxi-Cosi buggy

Maxi-Cosi buggy’s zijn over het algemeen compact en ultralicht. Soms zit onder het zitje zelfs een boodschappenmand voor de spullen die je onderweg meeneemt. Het inklappen van een Maxi-Cosi buggy gaat heel eenvoudig. De bekleding is vaak uitwasbaar in de wasmachine. Dat is handig, want een buggy wordt door het gebruik nu eenmaal vies.

 

Compatibel met Maxi-Cosi autostoeltje

Maxi-Cosi buggy’s zijn vrijwel altijd te combineren met een Maxi-Cosi autostoeltje. Vaak krijg je bij de aankoop adapters meegeleverd waarmee je een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame van een Maxi-Cosi buggy plaatst. Terwijl jij je kindje met autostoeltje en al vanuit de auto naar de Maxi-Cosi buggy tilt, slaapt je kindje gewoon verder. Zeker als je even snel boodschappen gaat doen, is dit ideaal.