Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy's

Maxi-Cosi buggy

Maxi-Cosi buggy’s zijn van alle gemakken voorzien. Je kindje geniet van een comfortabel zitje. In veel gevallen is het mogelijk om de rugleuning verder naar achteren te plaatsen. Soms kan de rugleuning zelfs helemaal plat gelegd worden, zodat je kindje onderweg kan slapen.

Lees meer...

Praktische eigenschappen van een Maxi-Cosi buggy

Maxi-Cosi buggy’s zijn over het algemeen compact en ultralicht. Soms zit onder het zitje zelfs een boodschappenmand voor de spullen die je onderweg meeneemt. Het inklappen van een Maxi-Cosi buggy gaat heel eenvoudig. De bekleding is vaak uitwasbaar in de wasmachine. Dat is handig, want een buggy wordt door het gebruik nu eenmaal vies.

Compatibel met Maxi-Cosi autostoeltje

Maxi-Cosi buggy’s zijn vrijwel altijd te combineren met een Maxi-Cosi autostoeltje. Vaak krijg je bij de aankoop adapters meegeleverd waarmee je een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame van een Maxi-Cosi buggy plaatst. Terwijl jij je kindje met autostoeltje en al vanuit de auto naar de Maxi-Cosi buggy tilt, slaapt je kindje gewoon verder. Zeker als je even snel boodschappen gaat doen, is dit ideaal.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Maxi-Cosi Lara 2 Buggy
    179,- Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader