Buggy's

Nuna Buggy's collectie

 

Wandel jij vaak in de stad of reis je veel met je kindje? Bij iedere levensstijl past een buggy. Of je nu graag hardloopt, met de buggy je
boodschappen doet of dat je met je kindje een (vlieg)reis gaat maken. Babypark heeft een grote collectie buggy’s in verschillende
modellen, kleuren en prijscategorieën. Zo vind jij altijd een exemplaar dat past bij de wensen van jou en die van je kindje.

 

Op zoek naar een accessoire voor je buggy? Bekijk de handige buggy accessoires.

 

1 Resultaten
  • Quick view Nuna Pepp™ Next Buggy

    Nuna Pepp™ Next Buggy

    Uit voorraad leverbaar
    289,-
1 Resultaten

Nuna buggy

 

Ben jij een bezig bijtje? En neem je je kindje graag overal mee naar toe? Dan is een buggy van Nuna wat voor jou. De buggy’s zijn gemakkelijk mee te nemen en geschikt voor elke situatie in de stad of in de natuur. De zwenkwielen aan de voorzijde maken het mogelijk om de buggy met één hand te besturen, waardoor ook het wandelen niet alleen comfortabel voor je kindje is, maar ook voor jezelf.

 

Lekker compact

De buggy’s van Nuna sturen heel soepel en zijn super compact. Hierdoor neem je ze gemakkelijk mee in de auto, de tram, de bus of de trein. Zo kun jij gaan en staan waar je wilt. Ingeklapt zijn de buggy’s van Nuna nog steeds compact. Fijn, dan nemen ze in de garage of de gang niet zoveel ruimte in.

 

Nuna buggy online verkrijgbaar

Ben jij ervan overtuigd geraakt dat een Nuna buggy het beste past bij jouw wensen? Bestel deze moderne en praktische buggy dan vandaag nog. Tip: bestel hem voor 20.00 uur en betaal direct online, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Dan heb jij de Nuna buggy van jouw keuze lekker snel in huis en kun je meteen je schoenen aan gaan trekken voor een eerste wandeling.