Buggy's

Nuna buggy

 

Ben jij een bezig bijtje? En neem je je kindje graag overal mee naar toe? Dan is een buggy van Nuna wat voor jou. De buggy’s zijn gemakkelijk mee te nemen en geschikt voor elke situatie in de stad of in de natuur. De zwenkwielen aan de voorzijde maken het mogelijk om de buggy met één hand te besturen, waardoor ook het wandelen niet alleen comfortabel voor je kindje is, maar ook voor jezelf.

Lees meer...

 

Lekker compact

De buggy’s van Nuna sturen heel soepel en zijn super compact. Hierdoor neem je ze gemakkelijk mee in de auto, de tram, de bus of de trein. Zo kun jij gaan en staan waar je wilt. Ingeklapt zijn de buggy’s van Nuna nog steeds compact. Fijn, dan nemen ze in de garage of de gang niet zoveel ruimte in.

 

Nuna buggy online verkrijgbaar

Ben jij ervan overtuigd geraakt dat een Nuna buggy het beste past bij jouw wensen? Bestel deze moderne en praktische buggy dan vandaag nog. Tip: bestel hem voor 20.00 uur en betaal direct online, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Dan heb jij de Nuna buggy van jouw keuze lekker snel in huis en kun je meteen je schoenen aan gaan trekken voor een eerste wandeling.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Nuna Pepp™ Next Buggy

    De Nuna Pepp™ Next Buggy biedt veel comfort aan je kindje. Zo heeft de buggy een zitje die je per seizoen aan kunt passen, een verstelbare rugleuning én beensteun en heeft de buggy een extra grote zonnekap.
    229,-
1 Resultaten