Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy's

Qute buggy’s

Zoek je een gebruiksvriendelijke buggy, dan is een Qute buggy een aanrader. Je kunt deze buggy heel compact opvouwen, waardoor je deze gemakkelijk meeneemt in de bus of in de auto. Sommige Qute buggy’s zijn zelfs mee te nemen in het vliegtuig. Comfortabele details van Qute buggy’s zijn bijvoorbeeld de gordelpads. Deze voorkomen dat je de gordel bij je kindje gaat schuren. Verder heeft een Qute buggy vaak een grote zonnekap met kijkvenster. Qute buggy’s zijn ook heel wendbaar en hebben meestal vering op de wielen. Deze buggy’s rijden heel prettig.

Lees meer...

Qute buggy met wasmachinebestendige bekleding

Daarnaast is het fijn om te weten dat de bekleding van een Qute buggy meestal vuilafstotend is. Het is dan ook niet zo erg als je kindje in de buggy knoeit. Bovendien is de bekleding meestal afneembaar voor een beurt in de wasmachine. Bekijk voor meer specifieke informatie de uitgebreide productbeschrijving bij de Qute buggy die je op het oog hebt.

Over Qute

Qute buggy’s passen helemaal binnen de doelstellingen van Qute. Alle producten van Qute hebben een modern design. Ze zijn gemaakt van uitstekende materialen. De ontwerpers besteden veel aandacht aan het materiaal. Verder zijn Qute producten altijd heel betaalbaar. De ontwerpers houden altijd voor ogen dat de prijs-kwaliteitverhouding goed moet zijn. Bestel vandaag nog een functionele Qute buggy via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie. Dit betekent dat je niet teveel betaalt voor een Qute buggy. Wij vinden het belangrijk dat jij en je kindje zo snel mogelijk van de buggy kunnen genieten. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij de buggy van Qute zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Als wij jouw order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken.

Lees minder...

Filters

Prijs
Model - Type
Geschikt als handbagage
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Qute Q-Compact Buggy
    Adviesprijs 0,-
  • Qute Q-Ultra Buggy
    Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader