Buggy, buggys, Babyzen

Qute buggy’s

Zoek je een gebruiksvriendelijke buggy, dan is een Qute buggy een aanrader. Je kunt deze buggy heel compact opvouwen, waardoor je deze gemakkelijk meeneemt in de bus of in de auto. Sommige Qute buggy’s zijn zelfs mee te nemen in het vliegtuig. Comfortabele details van Qute buggy’s zijn bijvoorbeeld de gordelpads. Deze voorkomen dat je de gordel bij je kindje gaat schuren. Verder heeft een Qute buggy vaak een grote zonnekap met kijkvenster. Qute buggy’s zijn ook heel wendbaar en hebben meestal vering op de wielen. Deze buggy’s rijden heel prettig.

Lees meer...

Qute buggy met wasmachinebestendige bekleding

Daarnaast is het fijn om te weten dat de bekleding van een Qute buggy meestal vuilafstotend is. Het is dan ook niet zo erg als je kindje in de buggy knoeit. Bovendien is de bekleding meestal afneembaar voor een beurt in de wasmachine. Bekijk voor meer specifieke informatie de uitgebreide productbeschrijving bij de Qute buggy die je op het oog hebt.

Over Qute

Qute buggy’s passen helemaal binnen de doelstellingen van Qute. Alle producten van Qute hebben een modern design. Ze zijn gemaakt van uitstekende materialen. De ontwerpers besteden veel aandacht aan het materiaal. Verder zijn Qute producten altijd heel betaalbaar. De ontwerpers houden altijd voor ogen dat de prijs-kwaliteitverhouding goed moet zijn. Bestel vandaag nog een functionele Qute buggy via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie. Dit betekent dat je niet teveel betaalt voor een Qute buggy. Wij vinden het belangrijk dat jij en je kindje zo snel mogelijk van de buggy kunnen genieten. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij de buggy van Qute zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Als wij jouw order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Qute Q-Ultra Zero Buggy Zwart

  Met de Qute Q-Ultra Zero Buggy kan je makkelijk en snel op pad met je kindje. De buggy is geschikt vanaf 6 maanden tot maximaal 22 kg. De buggy is ontworpen om makkelijk en comfortabel mee te reizen.
  249,-
 • Quick view

  Qute Q-Shopper Buggy Zwart

  De Qute Q-Shopper Buggy Zwart heeft een rugleuning die je eenvoudig in de ligstand versteld. Zo kan je kindje onderweg genieten van een dutje terwijl jij je reis comfortabel voortzet met de Qute Q-Shopper.

  124,95

  74,95

 •  
  Babyzen YOYO2
  The one you need
 • Quick view

  Qute Q-Compact Buggy

  De Qute Q-Compact Buggy klapt met één hand in en is perfect voor onderweg! Met de verstelbare voetensteun en rugleuning geniet je kindje van optimale comfort. Verder is de buggy geschikt tot maximaal 22 kg.
  199,-
3 Resultaten
Trustpilot