Babyzen Yoyo buggy

Bij Babypark hebben we kinderwagens en buggy’s in alle soorten en maten en altijd van A-merken. Zo hebben we ook een buggy in de Babyzen Yoyo-lijn. Een flexibele oplossing waarbij je verschillende opties hebt om de buggy uit te breiden op basis van de leeftijd van je kindje met de geboorte-pack 0+ en kleuren 6+ pack. Voor welk buggy model in de Babyzen Yoyo-lijn je ook kiest, bij Babypark betaal je er dankzij onze laagsteprijsgarantie altijd de laagste prijs voor.

Lees meer...

Assortiment Babyzen Yoyo buggy

De buggy’s van Babyzen hebben een stevig frame met een draagkracht van 22 kg. Je kunt de Babyzen Yoyo buggy kopen in combinatie met verschillende packs of een reiswieg. Zo is er de geboortepack 0+ voor je pasgeboren kindje. Met het 0+ pack kun je je buggy met één hand in- en uitklappen tot een compact pakketje. Zo kan het als handbagage worden meegenomen in de vliegtuigen van de meeste vliegtuigmaatschappijen. Dit kan ook met het kleuren 6+ pack dat geschikt is voor kinderen vanaf 6 maanden die zelfstandig kunnen zitten. Met het geboortepack weegt de buggy 6,6kg, met het zitje weegt het 6,2 kg. Het is ook mogelijk om de buggy uit te rusten met een reiswieg. In dat geval weegt het 8,1 kg in totaal. De reiswieg is dan uiteraard afneembaar (weegt los slechts 3 kg) maar kan niet met de buggy en al worden ingeklapt. Zowel in de reiswieg en geboortepack 0+ ligt jouw kindje natuurlijk horizontaal waarbij het kindje met het 6+ pack rechtop zit. Het zitje heeft echter wel de mogelijkheid om het in een slaapstand te zetten met behulp van koordjes. Je kindje zal heerlijk slapen aangezien de rit heel comfortabel is dankzij verschillende functies. Aan de basis daarvan ligt het schokabsorberende systeem met onafhankelijke vering van revolutionair Hytrel®-elastomeer op alle vier de wielen. Met de polsriem zorg je ervoor dat de kinderwagen nooit uit je handen glipt.

Babyzen Yoyo buggy kopen

Kom naar een van onze megastores voor een demonstratie en testrit. Onze verkoopspecialisten kunnen tevens al je vragen beantwoorden. Of laat je overtuigen door de demonstratievideo in onze webshop en bestel eenvoudig online. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag en heb je het de volgende dag al in huis. Verzending voor de Babyzen Yoyo buggy is kosteloos.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy White

  De Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy White weegt slechts 6 kg en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze buggy bewijst dat een prachtig design samen kan gaan met comfort en gebruiksgemak door diverse slimme opties.
  429,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 Black

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 Black, een compacte buggy.
  639,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White, een compacte buggy.

  639,-

  557,10

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy Black

  De Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy Black weegt slechts 6 kg en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze buggy bewijst dat een prachtig design samen kan gaan met comfort en gebruiksgemak door diverse slimme opties.
  429,-
6 Resultaten
Black Friday
Trustpilot