Titaniumbaby

Het merk Titaniumbaby heeft producten voor een betaalbare prijs maar leveren ook kwaliteit. De kwaliteit is dan ook wel iets wat je mag verwachten van het merk Titaniumbaby. De campingbedjes van Titaniumbaby zijn erg praktisch en bieden een heerlijke slaapplek voor jou kindje. Een bijpassend matras is eenvoudig bij te bestellen. Bovendien worden bestellingen vanaf 20 euro gratis thuisbezorgd.

Lees meer...

Titaniumbaby campingbedje

De campingbedjes van Titaniumbaby hebben een stoere uitstraling door de donkere en neutrale kleuren die gebruikt zijn in het design. Het Titaniumbaby campingbedje word geleverd met een super handige reistas. Dit is ideaal om je Titaniumbaby campingbedje overal mee naartoe te nemen, of het nou op een verre vakantie is of dichtbij huis: het is allemaal mogelijk. Het titaniumbaby campingbedje valt ook erg goed in te klappen en op te bergen.

Kwaliteit Titaniumbaby campingbedjes

De campingbedjes van Titaniumbaby hebben een goede kwaliteit en hebben een stevige constructie. Doordat de zijkanten van het Titaniumbaby campingbedje van gaas zijn heeft het Titaniumbaby campingbedje voldoende ventilatie en dat is dan ook erg belangrijk voor je kindje. Ook kan het Titaniumbaby campingbedje gebruikt worden als logeerbed bijvoorbeeld bij opa en oma, dan heeft jouw kindje altijd een fijne slaapplek. Het Titaniumbaby campingbedje biedt een comfortabele en veilige slaapplek voor jouw kindje met voldoende ventilatie.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Titaniumbaby Campingbedje Zwart Melange

    Het Titaniumbaby Campingbedje Zwart Melange is een handige slaapplek voor je kindje voor incidenteel gebruik. Perfect voor op vakantie of een logeerpartijtje bij opa en oma! Het bedje wordt geleverd in een handige reistas.
    45,95
1 Resultaten
Trustpilot