Filibabba Overig Decoratie Artikelen

 

Maak de kamer van je kindje tot een uniek plekje met Filibabba decoratie artikelen. Hang bijvoorbeeld een mooie mobiele hanger op, zoals de Filibabba luchtballon. Dit Filibaba decoratie artikel ziet er heel authentiek en stijlvol uit. Bovendien roept een luchtballon tot de verbeelding. Je kindje zal de luchtballon prachtig vinden.

 

Lees meer...

Filibaba decoratie artikelen met Scandinavisch design

Filibabba is een Deens merk van artikelen voor de allerkleinsten, waaronder vooral accessoires voor de babykamer. De ontwerpers maken gebruik van verschillende materialen om zo het ‘Scandinavische gevoel’ over te brengen.

 

Organische Filibaba decoratie artikelen

Filibabba decoratie artikelen zijn gemaakt met liefde en respect voor het milieu. Zij bestaan dan ook vooral uit natuurlijke materialen. Filibabba decoratie artikelen van textiel zijn GOTS gecertificeerd, wat betekent dat het gebruikte textiel voor tenminste 70 procent uit natuurlijke vezels bestaat. Bestel de Filibabba decorate artikelen van jouw wensen eenvoudig online via Babypark.nl.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Filibabba Luchtballon

  Met deze Filibabba Luchtballon maak je de baby- of kinderkamer helemaal af! De accessoire heeft een uniek en stijlvol design. Je kunt de luchtballon bijvoorbeeld boven het ledikantje of de commode ophangen.
  29,95
 • Quick view

  Filibabba Luchtballon Mobiel

  Met deze Filibabba Luchtballon Mobiel maak je de baby- of kinderkamer helemaal af! De accessoire heeft een uniek en stijlvol design. Je kunt de luchtballonnen bijvoorbeeld boven het ledikantje of de commode ophangen.
  94,95
2 Resultaten