Overige decoratieartikelen van Liewood

Pimp de kamer van je kindje op met leuke Liewood decoratieartikelen, zoals mobiele hangers. Decoratieartikelen van Liewood maken de babykamer extra gezellig. De kleuren van deze accessoires zijn helemaal van deze tijd en passen perfect bij een babykamer. Een Liewood hanger voor de babykamer is leuk om bijvoorbeeld boven het wiegje of ledikantje van je kindje te hangen. Ook aan de kast of aan de muur misstaat de hanger zeker niet.

Lees meer...

Het materiaal van Liewood decoratieartikelen

De meeste Liewood hangers bestaan gedeeltelijk uit pomponnetjes die zorgen voor een speelse uitstraling. Het team van Liewood gaat voor kwaliteit en dat is eigenlijk aan alle Liewood decoratieartikelen te zien. Het gebruikte materiaal moet aan strenge eisen voldoen en is onderworpen aan kwaliteitscontroles. Decoratieartikelen van Liewood voor de babykamer zijn gemaakt met respect voor het milieu. Voor Liewood hangers is onder meer biologisch katoen gebruikt. Alle textielproducten van Liewood zijn gemaakt in India bij een GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde leverancier, onder eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden.

Over Liewood

Liewood is een Deens label van mooie producten voor de moderne familie, van biologische textielproducten en zachte breisels tot bamboe serviesgoed in prachtige vormen en onweerstaanbare kleuren. Alles is gemaakt in typisch Scandinavisch design. Het doel van Liewood is simpel: pleiten voor slow living en producten maken die generaties lang meegaan. Pure vormen en verfijnde prints vol persoonlijkheid gaan hand in hand met functionaliteit. Liewood producten, zoals een Liewood hanger voor de babykamer, worden gemaakt op basis van origineel vakmanschap, de beste materialen en met een moderne benadering van design. Alles wordt vanaf het begin met grote zorg en aandacht gedaan. Jouw gewenste Liewood hanger voor de babykamer bestel je eenvoudig online via onze webshop. Profiteer van onze Laagste Prijsgarantie én een snelle bezorgservice!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Clara Solid Mobiel Sweet Rose Groot

  Met deze prachtige Liewood Clara Solid Mobiel Sweet Rose Groot maak je de baby- of kinderkamer helemaal af! De mobiele hanger is voorzien van gekleurde pompomps en kan eenvoudig opgehangen worden.
  45,-
 • Quick view

  Liewood Margaret Opbergbakje

  In het schattige Liewood Margaret Opbergbakje in de vorm van een kat kan je kindje al zijn of haar dierbare bezittingen opbergen. Gemaakt van 100% siliconen en makkelijk af te nemen met een vochtig doekje.
  14,-
2 Resultaten