Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Stapelgoed overige decoratieartikelen

Pimp de babykamer of kinderkamer op met Stapelgoed decoratieartikelen! Stapelgoed plaids, fotolijstjes en andere accessoires zien er heel stoer uit. Vaak komen de gebruikte kleuren heel natuurlijk over. Dat is precies wat Stapelgoed wil. Alles moet er zo authentiek mogelijk uitzien.

Lees meer...

Stapelgoed wandklos of garenklos

Een bijzondere accessoire is een Stapelgoed wandklos. Deze accessoire kun je aan de muur hangen, voor de sier of om te gebruiken als kapstok. Stapelgoed wandklossen zijn met de hand gemaakt door inwoners van Kenia. Een andere, unieke optie is om Stapelgoed garenklossen aan de muur te hangen. Ook deze Stapelgoed decoratieartikelen zien er heel sfeervol uit!

Over Stapelgoed

Stapelgoed is een sfeervol merk van meubels en woonaccessoires die met passie en toewijding zijn gemaakt. Authenticiteit staat bij Stapelgoed hoog in het vaandel. Tegelijkertijd hebben Stapelgoed producten ook een eigentijdse twist. De ontwerpers houden van pure, stoere materialen en van verrassende materiaalcombinaties. Dit zie je duidelijk in de producten terug. Alle artikelen van Stapelgoed zijn van goede kwaliteit. Veel producten zijn met de hand gemaakt. Hierdoor zijn deze producten helemaal uniek. Naast Stapelgoed kinderkamer en babykamer accessoires verkopen wij ook andere producten van Stapelgoed. Het is zeker de moeite waard om eens tussen ons complete assortiment van Stapelgoed op onze webshop te snuffelen! Bestel vandaag nog mooie en handige Stapelgoed decoratieartikelen online via Babypark.nl. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Wij bezorgen jouw bestelde Stapelgoed babykamer accessoire of kinderkamer accessoire zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, krijg jij de bestelde Stapelgoed babykamer accessoire in de meeste gevallen morgen al thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat het artikel bij ons op voorraad is.

Lees minder...
  • Stapelgoed Houten Wandklos
    8,09 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader