22 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Mobiel

  Het Stapelgoed Mobiel is erg leuk en kan aan verschillende decoratie of meubels gehangen worden. Aan het mobiel hangt een grote X, een hanger en verschillende unieke kralen.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Fotolijstje Zwart L

  Het Stapelgoed Fotolijstje Zwart L is een leuk fotolijstje waar je foto`s eenvoudig in kan schuiven. Gemaakt van kwalitatief hout waarin bewerkt is. Elk exemplaar is uniek en creëert een leuke sfeer in de ruimte.
  24,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kever Geel

  De Stapelgoed Kever Geel is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kever Groen

  De Stapelgoed Kever Groen is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Trommel Hart Metaal Orchid

  De Stapelgoed Trommel Hart Metaal Orchid die ruimte biedt om spullen op te bergen en kan ook als plantenbakje gebruikt worden. Aan de zijkant bevind een kruis van gaatjes waardoor het exclusiever wordt.
  21,95
 • Quick view

  Stapelgoed Wandkruisjes Metaal 3 Stuks

  De Stapelgoed Wandkruisjes Metaal 3 Stuks zijn een leuke aanvulling in de kinderkamer en vooral in een industrieel interieur. Het wordt geleverd in drie verschillende maten waardoor het een speelse look krijgt.
  59,95
 • Quick view

  Stapelgoed Waffel Plaid Stonewashed

  Het Stapelgoed Waffel Plaid Stonewashed 150 x 200 cm gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje heerlijk in kan relaxen is perfect voor alle kinderkamertjes.
  59,95
 • Quick view

  Stapelgoed Fotolijstje Zwart S

  Het Stapelgoed Fotolijstje Zwart S is een leuk fotolijstje waar je foto`s eenvoudig in kan schuiven. Gemaakt van kwalitatief hout waarin bewerkt is. Elk exemplaar is uniek en creëert een leuke sfeer in de ruimte.

  29,95

  12,95

 • Quick view

  Stapelgoed Geitenvel Small

  Het Stapelgoed Geitenvel Small is een uniek item en staat lekker stoer in iedere ruimte van het huis. Een leuk item wat komt uit de handmade collectie van het betreffende merk.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Geitenvel Medium

  Het Stapelgoed Geitenvel Medium is een uniek item en staat lekker stoer in iedere ruimte van het huis. Een leuk item wat komt uit de handmade collectie van het betreffende merk.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kever Zwart

  De Stapelgoed Kever Zwart is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  34,95
 • Quick view

  Stapelgoed Lieveheersbeestje Geel

  De Stapelgoed Lieveheersbeestje Geel is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. Het houten lieveheersbeestje kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kruk Hout

  De Stapelgoed Kruk Hout heeft een eenvoudig design. Op het hout zijn er verschillende stempels te zien wat de kruk wat stoerder maakt. De kruk staat in elke ruimte erg leuk!
  99,-
 • Quick view

  Stapelgoed Tripod Stool

  De Stapelgoed Tripod Stool Shadow is een oud houten kruk met daaronder 3 poten bevestigd. Het is afgeschilderd met een zachte kleur. De Tripod Stool kan ook als bijzettafel gebruikt worden en staat leuk in de ruimte.
  99,-
 • Quick view

  Stapelgoed Metalen Wandkruisjes Grijs

  Verrijk de baby-, kinder- of woonkamer met Stapelgoed metalen wandkruisjes. Deze wandkruisjes geven een mooie landelijke stijl aan je kamer. Tevens kan je de wandkruisjes gebruiken om andere items op te plaatsen.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Fotolijstje Zwart M

  Het Stapelgoed Fotolijstje Zwart M is een leuk fotolijstje waar je foto`s eenvoudig in kan schuiven. Gemaakt van kwalitatief hout waarin bewerkt is. Elk exemplaar is uniek en creëert een leuke sfeer in de ruimte.
  16,95
 • Quick view

  Stapelgoed Dots Plaid

  Het Stapelgoed Dots Plaid gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje heerlijk in kan relaxen is perfect voor alle kinderkamertjes. Heerlijk warm en je kan er lekker onder liggen.
  69,95
 • Quick view

  Stapelgoed Waffel Plaid 100 x 150 cm

  Het Stapelgoed Waffel Plaid 100 x 150 cm gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje heerlijk in kan relaxen is perfect voor alle kinderkamertjes.
  69,95
22 Resultaten