17 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Magneetjes Set 10 Stuks

  De Stapelgoed Magneetjes kunnen op elk metalen vlak vastgekleefd worden. Daartussen kunnen briefjes, tekeningen of andere dingen gehangen worden. Erg leuk en handig!
  6,95
 • Quick view

  Stapelgoed Fotolijstje Zwart S

  Het Stapelgoed Fotolijstje Zwart S is een leuk fotolijstje waar je foto`s eenvoudig in kan schuiven. Gemaakt van kwalitatief hout waarin bewerkt is. Elk exemplaar is uniek en creëert een leuke sfeer in de ruimte.

  29,95

  12,95

 • Quick view

  Stapelgoed Fotolijstje Zwart M

  Het Stapelgoed Fotolijstje Zwart M is een leuk fotolijstje waar je foto`s eenvoudig in kan schuiven. Gemaakt van kwalitatief hout waarin bewerkt is. Elk exemplaar is uniek en creëert een leuke sfeer in de ruimte.
  16,95
 • Quick view

  Stapelgoed Waffel Plaid Stonewashed

  Het Stapelgoed Waffel Plaid Stonewashed 150 x 200 cm gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje heerlijk in kan relaxen is perfect voor alle kinderkamertjes.
  59,95
 • Quick view

  Stapelgoed Fotolijstje Zwart L

  Het Stapelgoed Fotolijstje Zwart L is een leuk fotolijstje waar je foto`s eenvoudig in kan schuiven. Gemaakt van kwalitatief hout waarin bewerkt is. Elk exemplaar is uniek en creëert een leuke sfeer in de ruimte.
  24,95
 • Quick view

  Stapelgoed Dots Plaid

  Het Stapelgoed Dots Plaid gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje heerlijk in kan relaxen is perfect voor alle kinderkamertjes. Heerlijk warm en je kan er lekker onder liggen.
  69,95
 • Quick view

  Stapelgoed Hanging Bell 9 cm

  De Stapelgoed Hanging Bell is gemaakt van metaal en is een authentieke decoratie in de kinderkamer. Aan de bel zit een touwtje zodat het opgehangen kan worden. Als de bel heen en weer gaat maakt het een hard geluid.

  12,95

  3,50

 • Quick view

  Stapelgoed Kever Roze

  De Stapelgoed Kever Roze is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  31,95
 • Quick view

  Stapelgoed Trommel Hart Metaal Orchid

  De Stapelgoed Trommel Hart Metaal Orchid die ruimte biedt om spullen op te bergen en kan ook als plantenbakje gebruikt worden. Aan de zijkant bevind een kruis van gaatjes waardoor het exclusiever wordt.
  21,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kever Geel

  De Stapelgoed Kever Geel is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kever Groen

  De Stapelgoed Kever Groen is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Geitenvel Small

  Het Stapelgoed Geitenvel Small is een uniek item en staat lekker stoer in iedere ruimte van het huis. Een leuk item wat komt uit de handmade collectie van het betreffende merk.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kever Zwart

  De Stapelgoed Kever Zwart is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. De houten kever kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  34,95
 • Quick view

  Stapelgoed Lieveheersbeestje Geel

  De Stapelgoed Lieveheersbeestje Geel is met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is. Het houten lieveheersbeestje kan aan de wand bevestigd worden en beschikt over een lengte van 30 cm. Een unieke decoratie in de ruimte van het huis.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Wandkruisjes Metaal 3 Stuks

  De Stapelgoed Wandkruisjes Metaal 3 Stuks zijn een leuke aanvulling in de kinderkamer en vooral in een industrieel interieur. Het wordt geleverd in drie verschillende maten waardoor het een speelse look krijgt.
  59,95
 • Quick view

  Stapelgoed Tripod Stool Grey

  De Stapelgoed Tripod Stool Grey is een oud houten kruk met daaronder 3 poten bevestigd. Het is afgeschilderd met een zachte kleur. De Tripod Stool kan ook als bijzettafel gebruikt worden en staat leuk in de ruimte.

  99,-

  98,-

 • Quick view

  Stapelgoed Geitenvel Medium

  Het Stapelgoed Geitenvel Medium is een uniek item en staat lekker stoer in iedere ruimte van het huis. Een leuk item wat komt uit de handmade collectie van het betreffende merk.
  39,95
17 Resultaten