Grijze box met lade van Europe Baby

Ben je op zoek naar een stijlvolle, grijze box? Bij Babypark zijn vaak meerdere grijze kinderboxen verkrijgbaar, mét lade. De boxlade biedt meestal heel wat opbergruimte. Dankzij de lade haal je rondslingerend speelgoed gemakkelijk uit het zicht. Kijk op deze pagina welke grijze box met lade van Europe Baby heel goed past bij jouw interieur. Om het openen en sluiten gemakkelijker te maken, beschikt vrijwel elke boxlade over handgrepen.

Lees meer...

In hoogte verstelbare Europe Baby kinderbox met lade

Onze grijze kinderboxen met lade zijn van goede kwaliteit. De bodem van vrijwel elke grijze kinderbox met lade op deze pagina is in hoogte verstelbaar. In de periode na de geboorte kun je de boxbodem het beste in de hoogste positie plaatsen. Je hoeft dan niet zo diep te bukken om je kindje in de Europe Baby box neer te leggen of er weer uit te halen. Er komt echter een tijd waarin de hoogste positie van de boxbodem niet meer veilig is voor je kindje. Als je kindje zich aan de spijlen kan optrekken, kan het ook uit de Europe Baby box vallen. Het is dan beter om de boxbodem in een lager positie te verstellen.

Over Europe Baby

Van Europe Baby zijn allerlei meubels verkrijgbaar. Naast kinderboxen, verkopen wij onder meer babykamermeubels, bedbanken en traphekjes. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Europe Baby en laat je verrassen door alle mooie en praktische meubels van Europe Baby! Jouw gewenste grijze box met lade van Europe Baby en eventuele andere meubels van Europe Baby bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de grijze box met lade van Europe Baby zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Robin II Box Met Lade

  De Europe Baby Robin II Box Met Lade is een echte aanvulling op je interieur. De Robin II box heeft een strak design en is voorzien van een handige (opberg)lade voor al het speelgoed van je kindje.
  189,-
 • Quick view

  Europe Baby Casper Box Met Lade

  De Casper Box Met Lade is een degelijke en hoogwaardige box met een ruime opberglade. De strakke lijnen en mooie afwerking zorgen ervoor dat de box perfect is te combineren met vrijwel ieder interieur.
  239,-
2 Resultaten