Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Opvouwbaar matras campingbedje

Van verschillende topmerken vind je in ons assortiment schitterende campingbedjes die op verschillende momenten uitkomst bieden: Of je jouw kindje nu bij de oppas afzet of een weekendje weg gaat met de kleine, of misschien gewoon wel thuis blijft en een campingbedje als box voor in de tuin wilt. In al deze gevallen biedt een campingbedje vaak uitkomst. De campingbedjes in het uitgebreide assortiment van Babypark worden vaak standaard met een matras geleverd. Maar dat matras is dan ook vrij standaard. Gelukkig hebben we in onze webshop ook een los opvouwbaar matras voor een campingbed beschikbaar. Die kun je ook eenvoudig bestellen zodat je het standaard matras kunt vervangen.

Lees meer...

Assortiment opvouwbaar matras campingbedje

Door voor een dikker matras te kiezen, ligt jouw kindje een stuk comfortabeler. Vooral wanneer jouw kindje al wat groter begint te worden is het prettig wanneer het matras wat meer ondersteuning kan bieden bij zwaardere gewichten. Een dergelijk matras is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ook opklapbaar zodat je het bedje in z’n totaliteit kunt inklappen en opbergen/meenemen. Het is dus niet nodig het eerst te verwijderen. Wat de veiligheid betreft, is het prettig om te weten dat het opvouwbaar matras voor het campingbedje aan de Europese veiligheidsnormen voldoet zodat jij als ouder ook prettiger slaapt. Je bestelt het opvouwbaar matras het voordeligst via Babypark. Doordat wij een team hebben ingeschakeld van prijsmeters die voor ons overal de prijzen controleert, blijven wij de beste aanbiedingen hebben. Mocht je onverhoopt het aangeschafte opvouwbaar matras voor het campingbedje ergens goedkoper vinden twee weken na aanschaf dan betalen we het verschil terug.

Opvouwbaar matras campingbed bestellen

Bestel jouw opvouwbaar matras voor een campingbed voor 20:00 uur en we verzenden het nog dezelfde dag. Bestellingen van 20 euro of meer verzenden we zelfs gratis. Je kunt ook altijd een kijkje komen nemen in een van onze 10 megastores. Je vindt ze verspreid door het land en elk hebben ze duizenden vierkante meters aan showroom. Ons team van productspecialisten helpt je daar graag verder.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Basicline Campingbed Matras
    29,99 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    4 producten

    Populariteit
    Oval loader