Beagles tassen

Een fles, billendoekjes, luiers en eventueel speelgoed … Als je met je kindje op pad gaat, moet je veel meenemen. Hoe neem je al die spulletjes mee? In een Beagles tas! Op deze pagina vind je ons complete assortiment Beagles tassen. Lees meer...

Handige Beagles tassen

Beagles tassen bestaan uit meerdere opbergvakken die je in veel gevallen dichtmaakt met behulp van een rits. Je kunt je spulletjes dus gescheiden opbergen. Dat is heel handig als de fles weleens lekt. Andere spulletjes worden dan niet zomaar nat.

Voor lang gebruik

Beagles maakt veel gebruik van PU-leer van goede kwaliteit. Beagles tassen blijven dan ook lang mooi. De meeste Beagles tassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je de kleur kunt kiezen die jij het mooist vindt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie en handige Beagles luiertas online via Babypark.nl!Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Beagles Luiertas Middenbruin

  De Beagles Luiertas Middenbruin is ideaal wanneer je op pad gaat. De stijlvolle tas heeft verschillende vakken en een verstelbare schouderband. Ook kan de tas prima dienen als verzorgingstas voor je kindje.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Beagles Gandia Luiertas

  De Beagles Gandia Luiertas is ideaal wanneer je op pad gaat. De stijlvolle tas heeft verschillende vakken en een verstelbare schouderband. Ook kan de tas prima dienen als laptoptas of shopper.
2 Resultaten
Trustpilot