Kidsriver voetenzakken

Maak jouw Kidsriver kinderwagen compleet met een Kidsriver voetenzak. In Kidsriver voetenzakken zitten openingen voor de 3-punts of 5-punts veiligheidsgordel van de kinderwagen. Je kunt de veiligheidsgordel van de kinderwagen dus gewoon door de Kidsriver voetenzak heen halen. Lees meer...

Kidsriver voetenzakken met fleece voering

Kidsriver voetenzakken zijn vaak gevoerd met fleece. Deze stof voelt lekker zacht aan en werkt bovendien heel isolerend. In een Kidsriver voetenzak met fleece krijgt je kindje het niet snel te koud. Tijdens warme dagen voelt fleece juist weer lekker koel aan.

Afritsbaar bovengedeelte

Kidsriver voetenzakken zijn heel gebruiksvriendelijk. Het bovenste gedeelte van een Kidsriver voetenzak is meestal afritsbaar. Dit maakt het makkelijker om je kindje in de voetenzak te leggen. Bovendien kun je tijdens warme dagen voor meer verkoeling de bovenzijde van Kidsriver voetenzak een stukje open maken.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Voetenzak 2

  De Kidsriver Voetenzak 2 beschermt je kindje optimaal tegen wind en kou. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece en voelt comfortabel aan. Dankzij de gordelopeningen is de voetenzak praktisch in gebruik.

  55,-

  49,99

 • Quick view

  Kidsriver Autostoel Voetenzak Zand

  Een leuke en warme fleece voetenzak van Kidsriver. Deze voetenzak is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes en ideaal tijdens de koude wintermaanden.

  39,-

  32,24

2 Resultaten
Trustpilot