Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Alecto DBX babyfoon

Alecto maakt babyfoons van hoge kwaliteit die toch betaalbaar zijn en vele mogelijkheden bieden. Niet zo gek dat een babyfoon uit de Alecto DBX reeks verschillende keren als beste koop werd onderscheiden door de Consumentenbond. Ook behoort de babyfoon tot de best verkochte telefoons in de Benelux. Bij Babypark hebben we dan ook verschillende modellen in ons assortiment opgenomen. Bekijk de modellen en kies het exemplaar dat prima binnen je wensen en budget past. Voor het gehele assortiment geldt onze laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaald wanneer je een Alecto DBX babyfoon wilt kopen.

Lees meer...

Assortiment babyfoons Alecto DBX

Bij Babypark hebben we verschillende modellen van de DBX-reeks zoals de 88, 115 en 125 Deze modellen maken gebruik van Dect zodat je een storingsvrije verbinding hebt. Je kunt zelf het volume en de gevoeligheid instellen. Uniek is de eco-modus zodat de batterij nog langer meegaat. Mocht de batterij toch aan vervanging toe zijn, of het bereik valt weg, dan geeft de babyfoon een melding. De DBX 88 babyfoon biedt ook 5 slaapliedjes en een lampje dat langzaam dimt en uiteindelijk uitschakelt. Je kunt met deze versie ook terugspreken en de temperatuur in de slaapkamer uitlezen. Een topmodel in de DBX reeks met feel functionaliteit dat toch eenvoudig te bedienen is. Heb je een heel groot bereik nodig dan biedt de DBX-80 uitkomst. Dit model heeft een bereik van maar liefst 3 kilometer dankzij de PMR technologie die ook gebruikt wordt voor portofoons. Je kunt de DBX-80 babyfoon bevestigen aan je riem met de riemclip. De ouderunit bevat tevens een zaklamp. Deze babyfoon mist wel de uitgebreide functies van de andere modellen en is eigenlijk alleen interessant wanneer je een babyfoon zoekt met groot bereik (bijvoorbeeld voor op de camping) en de mogelijkheid wilt om meerdere babyunits te koppelen.

Alecto DBX babyfoon kopen

Bij Babypark kun je de Alecto DBX babyfoon in de webshop bestellen maar ook in een van onze megastores kopen. Je kunt ook kiezen om je bestelling daar af te halen. Om verzendkosten te besparen is dat niet nodig aangezien we alle bestellingen vanaf 20 euro gratis verzenden. Bestel je voor 23:59 uur op een werkdag dan heb je je babyfoon de volgende dag al in huis.

Lees minder...

Filters

Prijs
Slaapliedjes
Temperatuurweergave
Terugspreekfunctie
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader