Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babysense

Met de babyfoons in ons assortiment is het mogelijk of jouw kindje te zien en te horen. Met de Babysense gaat het om de zintuig voelen. Door sensormatjes onder het matras te plaatsen, kan de bewegingen van jouw kindje worden geregistreerd. Wanneer er na 20 seconden geen signaal van beweging binnenkomt dan gaat het alarm af. Ook wanneer de ademhalingsbewegingen dalen onder de 10 per minuut, zal de sensor een waarschuwing afgeven naar de ouderunit. Eigenlijk werkt het dus omgekeerd aan een babyfoon, juist bij te weinig activiteit gaat er een alarm af.

Lees meer...

Babysense online

Door de platte sensors kun je het eenvoudig onder het matras schuiven zonder dat jouw kindje daar in zijn of haar slaap last van heeft. De sensors werken op batterijen van 1,5Volt waardoor er ook geen stroomkabels door het bedje hoeven te lopen om sensors van stroom te voorzien. De Babysense geeft een veilig gevoel waardoor ouders ook een goede nachtrust zullen hebben, wetende dat, als er iets mis is, ze gewekt worden door het alarm. De Luvion Babysense kun je online vanuit onze webshop bestellen. Hebben we het op voorraad en bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het dezelfde dag nog via onze eigen bezorgdienst. Je kunt het dan de volgende dag al in huis hebben. Wanneer je de Babysense gaat kopen met daarnaast een Livion babyfoon dan ben je haast op alles voorbereid. Alle bestellingen boven de 20 euro worden ook nog eens gratis bezorgd.

Babysense kopen in megastore

Koop je liever niet online maar in een winkel? Geen punt, Babypark is met 10 megastores goed vertegenwoordigd in Nederland. Zo kun je dus ook gewoon bij ons binnen komen lopen en je laten adviseren door onze deskundige verkoopspecialisten. Of je nu online bestelt of in een van onze megastores jouw aankoop doet, je weet in ieder geval dat je de beste prijs betaalt. Babypark is Europa’s grootste en goedkoopste babywinkel en biedt op alle producten namelijk onze laagsteprijsgarantie.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader